Om oss

Emma & Evelina är två glada och energifyllda systrar som brinner för att hjälpa andra människor att hitta sitt bästa Jag! Genom både utbildning och egen erfarenhet har dem förstått hur viktigt det är att ge sig själv det bästa, i kost, träning och mental balans. Kroppen är som en tunnelbana, den behöver tas hand om på många stationer för att fungera och må bra.

För dem är det otroligt viktigt att må bra och att leva i nuet. Att sprida kunskap med glädje och inspiration är en av de viktigaste bitarna för att kunna bidra till andra.

Tjejerna själva är väldigt aktiva och väljer ständigt in nya utmaningar och aktiviteter för att utveckla både företaget och sig själva. Det är när vi gör det vi älskar att göra som vi växer som människor och bygger riktig hälsa.

Deras utbildningar och erfarenheter har gett dem många verktyg för hjälpa andra inom hälsa och kost.

 

Välj Hälsa.

Emma Sköld

Ägare

Utbildad Eventkoordinator, certifierad Kostrådgivare via Anna Halléns utbildningar, Crossfit Level 1 certifierad samt Spinninginstruktör. Emma är en energifylld människa som mår bäst av att det händer saker runtomkring henne. Hon älskar att möta nya människor och tillsammans utforska livets alla frågor. Att hjälpa människor mot sitt bästa jag i både kost, träning och mental balans är en av hennes absoluta styrkor. Hon drivs av nya utmaningar och att få testa sina gränser genom många aktiva intressen.

Evelina Sköld

Ägare

Certifierad Kostrådgivare via Anna Halléns utbildningar, examinerad Förskollärare & Grundskollärare, samt diplomerad Spinninginstruktör. Evelina som person är fylld med energi, glad och gillar att ha saker att göra. Hon mår bäst när hon har människor omkring sig som sprider samma energi och glädje. Hon brinner för är att hjälpa människor att skapa en balans i livet för att ta sig mot ett friskare liv, skapa en hälsa och livsstil som håller livet ut, där du får möjlighet att göra just det du drömmer om.

Varför vi gör det

Vi har en bred erfarenhet som vi vill dela med oss utav

Vi har startat Välj Hälsa för att kunna nå ut till dem som vill få möjligheten till en bättre hälsa. Det som driver oss är att se andra människors utveckling och positiva förändringar. Att få vara med och inspirera människor till ett bättre liv genom både kropp och knopp är något vi brinner för. Vi tror att alla kan må bra om dem bara vet hur. Vi vill hjälpa till med kunskap, inspiration och motivation till att skapa ett hållbart och lyckligt liv.

Vad vi gör

Vi erbjuder individuell kostrådgivning i några olika former och paket

Vi håller i kurser för både privatpersoner och företag som pågår i 6 veckor, totalt 9 timmar. Föreläsningar håller vi ute på företag men möjligtheten finns också för privatpersoner om det så önskas. Vi kommer även erbjuda företagsevenemang där vi kombinerar nytta med nöje. Nästa år går det även att hitta livscoaching bland våra tjänster. Tanken är att Välj Hälsa ska kunna erbjuda hjälp med helheten, du ska må bra i både kropp och knopp.

Nyckelord

Vi levererar varje uppdrag med hög kvalitet och standard som genomsyrar allt vi gör. Det är viktigt för oss att ni blir nöjda och får de resultat Ni vill ha.
Vi brinner för att hjälpa och inspirera er och kommer se till så att ni hittar motivationen och blir nöjda med alla val ni gör längs hela vägen.
Vad vore livet utan glädje, skratt och ett leende på läpparna? Vi menar att allt man tar sig för ska vara roligt och utvecklande. Utan glädje försvinner motivation och kvalitet, så glöm inte leendet längs vägen.