Kurser

Du är här:

KostGajden

Vår kurs är anpassad för två typer

KostGajden är en kurs som vi erbjuder till privatpersoner och företag. Önskar du beställa KostGajden var då vänlig och ange om det är privat eller företag. Nedan följer information om varje och slutligen en beskrivning av kursen.

NYHET - Livsstilskurs

Vill du bli den Bästa versionen av dig själv? Vår nya Livsstilskurs med fokus på välmående och action går nu att boka. Läs mer HÄR

PRIVAT

Vill du få en möjlighet att uppleva ett välmående som vi alla strävar efter? Livskvalitet är något unikt för var och en av oss, men för att uppleva det krävs en god hälsa, det är den vi bygger grunden på.

För att må bra, ha tillräckligt med energi, känna glädje för livet och ha en fungerande mage så behövs kunskap.

Ta chansen tillsammans med familj eller vänner att gå en privat kurs för att kunna få en livskvalitet som vi alla strävar efter. Samla ihop ett litet gäng så genomför vi kursen för att du och dina nära ska få ut så mycket som möjligt av livet.

FÖRETAG

Vill du minska sjukskrivningarna och samtidigt få en gladare personal? Genom att ge dina anställda chansen att skapa en bra hälsa med en livskvalitet som vi alla vill ha kommer du att få enormt mycket i gengäld. Inte bara en gladare personal som kommer att prestera mer, utan även kollegor med mer energi och koncentration som i längden kommer leda till ett bättre jobb för alla.

Stress som dessutom är en av de största bovarna kommer minska med rätt kost och energi. Personalen kommer därmed ta sig an uppgifter på ett nytt sätt med ett positivt tankesätt.

Ge dina anställda chansen till att må som bäst!

KOSTGAJDEN

KostGajden är ett färdigt koncept framtaget av kostexperten och kokboksförfattaren Anna Hallén. Under 6 veckor träffas vi i 1,5 timme varje vecka. Vid varje tillfälle skapar vi en större förståelse för hur kropp och knopp tillsammans fungerar. Kursen tar upp lågkolhydratkost med naturliga fetter, den kosten vi är gjorda för att äta.

Kursen kommer att ge dig en djupare förståelse för hur kroppen fungerar och vad som har gjort att vi har gått från friska människor till att ha drabbats av de största livsstilssjukdomarna någonsin. Vill du få kunskapen att kunna förändra din livsstil och de i din omgivning är kursen ett perfekt tillfälle. Allt material ingår för komplett kurs.

Lektion 1: Vi kommer att prata om naturlig kost och vad vi är designade för att äta.
Lektion 2: Vi kommer att prata om värk i olika former och hur kosten kan påverka dessa.
Lektion 3: Under detta tillfälle kommer vi prata om socker och sockrets makt.
Lektion 4: Här pratar vi om fett och kolesterol. Vad är sanning och vad är myter?
Lektion 5: Vi pratar om vitaminer, mineraler och antioxidanter vid detta tillfälle.
Lektion 6: Sista lektionen pratar vi om hur du äter dig ung och frisk. Du får kunskap för viktminskning, välmående och friskhet.

Det finns även möjlighet att lägga kursen varannan vecka för att få extra tid att reflektera över det vi lär oss.

Deltagare: 5-10 pers

Pris: 1900 kr/person inklusive moms

KURSSTART

Vi startar upp en ny kursomgång så fort vi är en grupp på minst 5 st. Boka redan nu för att garantera plats.

KURSDATUM: Kontakta oss
TID: Kvällstid
KURSLEDARE: Emma Sköld och Evelina Sköld
PLATS: Ängelholm

BOKNING: Fyll i formuläret under ”Kontakta oss” eller ring oss på:

Emma: 0739-75 16 61
Evelina: 0733-42 46 30

OBS! Tänk på att friskvårdsbidraget är giltigt.