Kostrådgivning

Du är här:

Untitled-2

Vill du få en möjligheten till att må som bäst? Vill du tillsammans med oss skapa en ny livsstil som kommer ge dig energi, motivation och glädje till att göra det du drömmer om att göra? Vi vill både inspirera och skapa en förändring som ska hålla livet ut. En ny livsstil som kommer ta dig dit du vill, utan onödiga hinder och käppar i din vardag, välj livskvalitet, Välj Hälsa!

All Kostrådgivning är giltig under friskvårdsbidraget.

 

 

Personlig Kostrådgivning, 70 min

Vid ett tillfälle träffas vi under 70 min och utgår ifrån dina mål, behov och förutsättningar. Vi kollar på hur du äter idag och vad vi kan göra för några förändringar för att du ska må som bäst. Vi kollar på vad vi egentligen är gjorda för att äta och hur maten påverkar både kropp och själ. Tillsammans gör vi de förändringar som krävs för att du ska komma dit du vill. Önskas en analys av en skriven matdagbok går vi även igenom denna.

Pris: 850 kr

Personlig Kostrådgivning, 4 gånger

Vid 4 tillfällen under en period upp till max 6 månader träffas vi och gör tillsammans upp en plan för hur du ska må som bäst. Vi kollar på dina mål och analyserar din då skrivna matdagbok. Vi pratar om vad vi är gjorda för att äta och på vad som händer med kropp och knopp när vi stoppar rätt respektive fel mat i munnen.

Vi skapar en förståelse för att du i framtiden ska veta varför du gör som du gör. Vi kollar på vad som fungerar i din vardag och på vad du måste undvika för att klara dig. Du får tips och trix längs vägen och material som ökar din förståelse och hjälper dig att nå dina mål. Vi träffas 60 min vid första tillfället och sedan 45 minuter resterande 3 gånger.

 Pris: 2500 kr

Uppföljning, 45 min

Efter dina 70 minuter eller efter ditt paket om 4 tillfällen finns det möjlighet att boka in enskilda uppföljningar på 45 minuter. Då träffas vi och kollar på vad som funkar, om det är något vi behöver ändra på, vilka fällor du har fastnat i och hur du hamnade där. Kanske behöver du ny motivation och inspiration? Tillsammans kollar vi på hur vi kan jobba vidare för en ännu bättre hälsa.

Pris: 650 kr

Mejl, 10 stycken

Känner du att du vill ha extra motivation under tiden vi träffas eller efter avslutad rådgivning. Då är ett mejlpaket det perfekta stödet. Vi bokar in dagar och vi svarar på bestämd tid.

Pris: 1000 kr