- augusti20
-
Vitkålsgratäng de luxe
I söndags gjorde jag och Emma en fanatiskt god lågkolhydraträtt som jag gärna vill dela med mig av.
Stek vitkål, lök och vitlök. Häll på Grädde ock krydda med sambal olek, salt och peppar. Häll över i en ugnssäker form och skiva på lite ost. In i ugnen tills osten smält.
Stek något något gott kött till, vi hade kycklingfilé fylld med egengjord färskostblandning. I blandningen var det chili, paprika, soltorkade tomater och lite krydda.
Servera med en sallad. Denna gången testade vi på en vattemelon/fetaostsallad som blev väldigt fräsch.
Lätt att göra och som sagt, väldigt god. Har en lunchlåda kvar som jag ska äta nu innan jobb 🙂 Vitaminer, naturliga fetter, bra ovanjordkolhydrater (vitkålen) och mycket protein. That´s how we like it 😉
- Skrivet av Evelina Sköld
- 0 Kommentar(er)
Kommentarer