Blogg

Du är här:

augusti23

Vi börjar helgen med lite visdomsord

 

*Försök att se det goda i alla, välj att se det positiva framför det negativa.

 

* Att ge kärlek till omgivningen kommer göra dig till en mycket gladare människa.

 

* Kom ihåg att det är tanken som skapar känslan, tänk glada tankar.

 

* Va inte långsynt, det är du själv som förlorar energi.

 

* Att vara modig handlar om att övervinna sina egna rädslor, inte att våga göra det alla andra gör.

 

* Låt inte rädslorna styra ditt liv, ta kontroll över dem.

 

* Se inte ner på människor, då börjar de se ner på dig.

 

* Våga ta chansen, det är den som kommer göra dig lycklig, om inte denna så nästa.

 

Jag önskar att jag vore expert på alla dessa! Jag övar och försöker varje dag, ibland går det åt pipan men då försöker jag istället lära mig av detta och bli ännu bättre.

 

Att vara modig är ibland något skärmmande, det finns många sätt att vara modig på. När jag cyklar downhill så måste jag vara modig, samtidigt som jag känner mig som världens fegaste då alla andra bara hoppar och cyklar som galningar, men det handlar ju om mig, för varje liten sak som jag tycker är läskig men som jag tar så är jag modig.

 

Jag vet att det enda sättet för mig att utvecklas är att vara modig. Jag höll mitt första spinningpass på 8 månader i onsdags, då var jag nervös men jag gjorde det, efteråt känner man sig så otroligt glad. Det är bara att våga och våga och våga!

 

Vad vill ni göra som skrämmer er lite? Och när var ni modiga senast?

 

Njut av helgen alla fina läsare där ute! Jag ska till Malmöfestivalen ikväll och kolla på Panda da panda, jag är sjukt taggad, han är ju så grym!=)

 

 

  • Skrivet av Emma Sköld
  • 6 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *