Blogg

Du är här:

augusti08

Vem är det som skapar en annan människa?

Hejsan godingar!

 

Idag tänkte jag skriva om något som jag tycker är spännande och väldigt sant om man börjar fundera lite djupare på det.

Jag ska skriva om gluten snart då det är något väldigt viktigt som jag vill ta upp. Men innan jag tappar min nuvarande motivation till nästa inlägg så är det bäst att jag skriver det direkt:)

 

Frågan är vad jag menar med min rubrik ”Vem är det som skapar en annan människa”?

 

Hur en annan människa är, beter sig, svarar eller uppträder kan till stor del bero på just dig och mig. Hur du väljer att öppna upp dig mot en annan människa kommer vara resultatet över hur denna människa svarar/reagerar. Tänk lite på det. Bjuder du in eller stänger du ute en människa? Är du öppen och får denna person som du möter att slappna av eller blir han/hon obekväm i din närvaro? Varför isåfall?

 

 

Det du tänker finns bara i ditt huvud, ingen annanstans, det är egna inbillningar, det du just nu tänker om en annan person kan va så fel. Det du tänker kan avspeglas på dig och skapa denna person du möter. Jag tar det en gång till, det du just nu tänker om en person kan avspeglas på dig och sedan skapa denna människa du har mitt emot dig.  Är jag glad mot en människa jag möter får jag oftast en glad reaktion tillbaka.

 

 

Tänk på detta när du träffar alla dess människor i din omgivning, det är jag och du som skapar dem, det är vi som tar fram det goda eller obekväma i dem. Försök att inte ha så mycket förutfattade meningar om andra. Tyck inte så mycket om andra, 90% av det du tror stämmer oftast inte. Vi vet nästan aldrig bakgrunden till varför något är som det är.

 

 

Bjud istället in och välj att se världen genom dem ögonen du vill, vilka du sedan vill se den igenom är upp till dig. Jag vet vilka jag väljer!

 

 

Enjoy the day!

  • Skrivet av Emma Sköld
  • 3 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *