Blogg

Du är här:

augusti16

Våra tjänster!

Men hej fredag =D Du är så välkommen!

 

Två veckor är gjorda på mitt nya jobb och det känns bra 🙂 Det är mycket nytt, både med personal och de små barnen jag jobbar med. Det kommer bli en utmaning, men utmaningar är roligt så det är bara att köra på 🙂 I morgon drar utbildningen för kostrådgivning igång, jag är väldigt förväntansfull och lovar att dela med mig av all ny kunskap jag kommer att få. Häng med på resan:)

 

Om ni inte har koll på våra tjänster, kolla runt lite på vår hemsida. Vi erbjuder ju både kurser för privatpersoner och företag. Kurserna är på 6 tillfällen, 1,5 timme vardera, gå in och kika närmre på vad vi kommer att ta upp.

 

Vi erbjuder även föreläsningar på 1 gång a la´1,5 h. Så samla ihop ett gäng, ge bort det som present eller bjud in grannarna så kommer vi och föreläser. Det är väldigt intressant och mycket som ni säkert inte hört tidigare kommer vi att prata om.

 

Utöver detta har vi även privat kostrådgivning, med allt från 70 minuter till flera tillfällen, uppföljningar osv. Så vill du må som bäst? Vill du tillsammans med oss skapa en ny livsstil som kommer ge dig energi, motivation och glädje till att göra det du drömmer om att göra? Vi vill både inspirera och skapa en förändring som ska hålla livet ut. Hör av er om ni undrar något, mejladress och telefonnummer hittar ni under ”kontakta oss”.

 

 Med detta vill jag önska er en trevlig och sund helg. Jag ska bege mig till Friskis och köra mitt andra pass idag. Syrran tvingar med mig på Tabata, why not? 😉 Ikväll ska vi laga en glutenfri paj, självklart ska ni få ta del av receptet!

 

Vi vill hjälpa er med vad ni ska stoppa i munnen – låt oss hjälpa er!

 

kostrådgivning1

  • Skrivet av Evelina Sköld
  • 6 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *