Blogg

Du är här:

juni17

Välkomna till vår fantastiska blogg som ska inspirera er i vått och torrt!

Nu va det dags! Efter många veckors arbete med hemsida och upplägg är vi nu äntligen igång. Det ska bli otroligt kul att få blogga och inspirera er i vardagen.

 

Anledningen till att vi valt att starta Välj Hälsa är för att vi brinner för exakt hälsa. Tänk att få kunna motivera alla i vår omgivning till bättre val och få ge en massa glädje och skratt.

 

Vi hoppas att ni kommer följa oss på vår start, det är ni som kommer ta oss framåt. Vi kommer att skriva om allt från vad vi gör, vad vi äter och hur vi väljer att leva våra liv.

 

Under det senaste året har jag förstått hur viktigt det är att ta kontroll över sina tankar, det är bara du som väljer hur du ska må och du som väljer hur du ska hantera händelser som uppstår i livet. Jag kommer skriva en del om detta då det är något som intresserar mig otroligt mycket.

 

Imorgon, tisdag, håller vi i vår första föreläsning, spännande och lite pirrigt men det kommer gå så himla bra för det är vad vi har bestämt oss för och då blir det så, glöm inte det!:) Vi återkommer med resultat.

 

Nu är det dags att sova och ladda upp för imorgon. Kolla gärna runt på vår hemsida! =)

 

Happy girl

 

 

SAM_0905

 

Godnatt gott folk! /Emma

  • Skrivet av Emma Sköld
  • 4 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *