Blogg

Du är här:

mars26

Vad ska jag äta till frukost?

Förr bestod min frukost av mycket kolhydrater och lite fett då jag inte visste bättre. Jag förstod aldrig varför jag blev hungrig efter två timmar, jag hade ju nyss ätit?! Antingen åt jag två mackor, med en torr ostsula eller något annat lågfetthaltigt pålägg, jag inbillade mig att det var gott. Och lite marmelad under osten var helt okej. Det var ju fettet man blev tjock av inte kolhydraterna. Eller så åt jag en macka med lättsockrad yoghurt och flingor.

 

En man sa mycket säkert till mig när jag levde i min fettskrämda bubbla, du vet att det är sockret som gör dig sjuk, inte fettet. Jag skrattade gott åt honom. Undrar vem det är som skrattar idag? Ibland ska man helt enkelt lyssna på de äldre 😉

 

En sak jag också vill påpeka är att frukosten inte blir bättre av att äta en macka med fullfet ost,