Blogg

Du är här:

september01

Vad för helg föredrar du?

Hej, hej, hej 🙂

 

Då har en helg till snart passerat och även den har varit kanon. Har umgåtts med människor som får mig att må bra, har gjort saker som jag mår bra utav och fyller de behov jag har. Alla har olika behov och kräver olika mycket stimulans. Vissa nöjer sig kanske med att gå hemma en hel lördag, kolla några serier, fika och sedan laga mat och mysa på kvällen. Vissa måste ha mer aktivitet och rörelse för att bli stimulerade. Jag ligger lite där emellan men såklart mer åt det aktiva hållet. Syrran har tidigare skrivit om dopamin, vilket påverkar hur mycket stimulans vi behöver för att bli tillfredsställda, sök på det så hittar ni inlägget.

 

Tillbaks till helgen 😉 Jag har ju jobbat många år på ICA under mina studier, alltså mycket kvällar och helger. Så nu kan jag för en gångs skull känna denna fredagsglädje alla har pratat om =D Självklart har jag känt det förut men nu riktigt gottar jag mig i det:)

 

I fredags var bästa mamma och pappa här. Vi åt räkor och kräftor och massa goda lågkolhydrattillbehör så som sallad, fröknäcke, ostar, romsås och västerbottenpaj gjord på bl.a. mandelmjöl.

 

20130830_190200

 

 

I lördags kom Magnus och Calle. Vi tog våra cyklar och stack till Åstorp och cyklade på söderåsen, fina stigar 🙂 Det var ett tag sen jag cyklade nu å jag hade nästan glömt hur roligt det var. Extra kul var det i min nya snygga Fox tröja;)

 

DSC05618 (2)

 

 

DSC05620 (2)

 

 

DSC05644

 

 

Jag och Calle kämpar oss uppför

 

DSC05623 (2)

 

 

 

haha, här var jag rädd vilket nog syns. Var inte beredd på spången som dök upp 😛

 

DSC05636 (2)

 

 

Därefter blev det lite indisk mat på Curry nam nam i Ängelholm, mycket gottit!! Kvällen och därmed lördagen avslutades med bio.

 

20130831_192915

 

 

Idag har jag spenderat söndagen med mig själv. Storhandling för veckan, matlagning, lite annat fix, en power walk (vilodag idag) och lite plugg på det. Först nu börjar jag bli lite rastlös samtidigt som jag är söndagsseg, haha. Ska röra ihop något nyttigt mellanmål och invänta syster som kommer hem från åsen snart.

 

20130901_102121

 

 

Vi hörs av i veckan med lite smarriga frukost och lunchrecept som väntar 🙂 Hoppas ni haft en fin helg!

 

 

  • Skrivet av Evelina Sköld
  • 8 Tagg(ar)
  • 1 Kommentar(er)
Kommentarer
Ett sånt härligt ansiktsuttryck du fick på spången! :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *