Blogg

Du är här:

augusti27

Umgås med människor som gör dig glad

Hej mina vänner!

 

20130826_162039

 

Dagarna springer på och nu är det inte många dagar kvar av vår sista sommarmånad. Dock hoppas vi på sol och värme ett tag till framöver. Helgen var ju helt underbar på alla sätt och vis. En helg helt i min smak (dock lite för lite träning;) I fredags var vi som syrran redan nämnt och kollade på Panda da panda i Malmö, en artist att både vila sina öron och ögon på 😉 God mat på TGI Friday och trevligt sällskap. Jag stannade i Malmö och sov hos Sanna, dagen efter hade vi en heldag i Malmö med shopping, smarrig thaibuffé, njutning i solen och en mumsig kulglass på det. På kvällen kom Jimmy, vår gamla klasskompis, så vi lagade mat och hade en mycket trevlig kväll. Jag och Sanna fortsatte ute i Malmös nattliv och dansade tills fötterna gjorde ont, I love to dance 😀 Dagen efter ägnade jag åt mig själv med att veckohandla lite, njuta i solen och självklart tog träningsabstinensen över så det slutade på friskis 😉

 

Jag har hängt kvar lite vid mitt och Sannas samtal vi hade mitt i natten när vi kom hem. Vi brukar sitta uppe och prata en stund innan vi lägger oss, haha. Men vi kom in på hur mycket vår omgivning verkligen påverkar oss. Det är så sjukt sant. Är man ett gäng personer som glädjs väldigt mycket åt något, det kan vara något man ska göra, en plats eller vad som helst och där är en person i gänget som är negativ eller bara uttryckslös, kan det faktiskt dra ner stämningen i hela gruppen. Från att ha varit glad till att faktiskt blivit rätt nere. Det har hänt mig väldigt många gånger och jag har lovat mig själv att inte sätta mig i de situationerna igen, men ibland är det svårt att undvika. Det värsta är att, då omgivningen faktiskt påverkar en, att man ibland även dras med i den här negativa stämningen, skitsnacket, inställningen, humöret eller vad som. Jag vill inte dras med, för jag vill vara glad och väljer därför att umgås med människor som gör mig glad och ser saker POSITIVT.

 

 

Sanna är glad och positiv, så henne gillar jag att umgås med. När vi var på Filippinerna och kom i land efter den fruktansvärda båtturen där vi fastnade i ”stormen” avslutade vi ändå med ”men det kunde ju ha varit värre, vi överlevde ju”. Detta körde vi ofta med där nere ”ja det är molnigt, men det kunde ju regnat”. Dagen efter båtincidenten träffade vi på några av de personerna som var med. De var fortfarande väldigt upprörda och ville göra någon form av anmälan och sätta dit de personerna som kunde låta detta hända. Dagen efter var jag fortfarande rätt skakis, men jag hade aldrig en tanke på att anmäla några personer, klart de gjorde fel, men varför lägga min tid och energi på att vara arg och upprörd när jag kunde fortsätta vår semester med glädje och nya äventyr? Vi valde glädje, vad hade du valt?

 

Jag och min fina vän Sanna på Filippinerna – längtar tillbaka <3 

564747_10152720586225557_1568906007_n

 

  • Skrivet av Evelina Sköld
  • 8 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *