Blogg

Du är här:

mars14

Tror du på tillfälligheter?

Idag är det fredag och det är ingen tillfällighet, som inget annat här i livet.

 

När någonting börjar hända dig, det spelar ingen roll om det är något positivt eller negativt. Men när det sker någonting, tror du att det är en tillfällighet som bara råkade hända eller tror du att du drog det till dig genom energin du hade runt omkring dig?

 

Oj vad jag inser att jag verkligen har trott på tillfälligheter. Antagligen i hela mitt liv, om något positivt inträffade så trodde jag antagligen att det var en ren och skär tillfällighet och att det antagligen inte skulle hända igen. Silken tur att jag lever i samma värld MEN med en helt ny medvetenhet. Vet ni hur underbart det är att tro på sig själv som sig egna skapare av sitt liv. Så länge du lever på rätt frekvens så kan du ta emot det du vill ha. De energier du sänder ut är det du får ta emot av händelser och resultat i ditt liv.

 

Har du hört talas om människor som ständigt lever i en värld där bilen går sönder, där taket ramlar in, där ingenting faller på plats i varken jobb eller kärleksliv. Tror ni HELT ärligt att denna personen bara är FÖDD med otur?? Eller tror ni att denna personen lever i en värld med endast negativ energi runt omkring sig?

 

Vad lär vi oss då från detta? JO, om en olycklig person kan dra till sig detta genom att aktivt välja fel frekvens (dock förhoppningsvis omedvetet men aktivt) vad gör då en lycklig person?

En person som mår bra i hjärtat och verkar ha ett underbart flow i sitt liv, tror ni helhjärtat på att denna personen bara råkar ha tur hela tiden?

 

Fundera lite på det och du behöver inte välja att tro på något av det, utan bara tänk på det, kanske kan du hitta situationer i ditt egna liv, eller i din familj, bland dina vänner osv.

 

För tänk om detta är sant, tänk om du verkligen kan ställa in dig på en frekvens där du kan ta emot det du vill. Början i det hela är att bli medveten och att sedan börja jobba med det.

 

Här har vi mental träning på en underbar nivå. Jag har väldigt mycket idéer just nu och ska börja fila lite på hur jag ska få ihop allt!! =)

 

 

  • Skrivet av Emma Sköld
  • 14 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *