Blogg

Du är här:

augusti29

Tjejklassikern – del 3

Tjaaaa 😀

 

Kom nyss hem från en 7 km lång löptur, idag är första gången jag känner att det gick BRA. Jag drog ner på tempot lite för att orka runt, utan att vara totalt slut när jag kom fram. Lidingöloppet är ju faktiskt 1 mil, 1 mil terräng. Jag är inställd på att det kommer bli tufft och förhoppningsvis blir det lättare på själva tävlingsdagen, som faktiskt är om exakt EN månad idag 😀 Del 3 av tjejklassikern börjar alltså närma sig och varje del är ett litet äventyr och minisemester i sig.

 

Jag är ingen löpartjej men vad tusan, jag kör på ändå. Fram till loppet 🙂 Ska försöka få in två pass i veckan nu, ett lite längre och ett intervallpass. Milen måste jag dra snart med.

 

Nu ska jag hoppa in i duschen sen iväg på ett två timmars kvällsmöte. Ingen ro, ingen vila 😉 Kram på er!

 

I måndags körde jag 1 km uppvärmning, 12 backintervaller och 2 km nedvarvning (mitt vanliga löptempo). 

 

20130826_130201

20130826_132033

 

Efter 7 km, rätt svettig här med;)

 

20130829_150536

 

 

 

  • Skrivet av Evelina Sköld
  • 6 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *