Blogg

Du är här:

mars31

Tillit.

I morse var jag med om en upplevelse som egentligen bekräftar det min magkänsla säger. Jag påstår att jag har svårt att lyssna på den, att följa min intuition och istället låter jag min hjärna ta besluten. Vad jag har gjort detta året är att försökt lyssna på den. Idag fick jag bekräftat att den finns där, jag måste bara ”lära mig” att lyssna på den. Att gå på sin intuition kan kanske vara skrämmande och läskigt för många, att verkligen göra det magen och känslan säger dig och ge vika för det din hjärna och logiken säger. Att följa sin känsla. Det är den första känslan som kommer till dig, den första bilden och det går antagligen på någon sekund och sedan är hjärnan där igen och sätter dig på plats. Om du följer din magkänsla så kanske du börjar gå helt andra vägar i livet OCH antagligen överensstämmer de inte med det hjärnan har planerat för dig i flera år. Då blir det läskigt och skrämmande och det lättaste är att stöta bort känslan man fick, låtsas som att man aldrig kände den. Jag försöker att i varje situation lyssna på min mage och mitt hjärta, ibland blir jag så förvirrad att jag inte vet om känslan lurar mig eller om det är hjärnan som gör mig ett spratt. Att den är smart och lättlurad vet jag. Jag vet också att känslan aldrig ljuger.
Detta året har jag följt min magkänsla i 2 beslut. Jag tackade nej till 2 st heltidsjobb med bra lön, bra jobb, en karriär. Saker som någon annan skulle drömma om. Hela min kropp skrek NEJ, detta är inte det du ska göra Emma. Väljer du detta så tar det inte dig mot din dröm. Hur kunde jag göra detta? Hur kunde jag våga?

 

Tillit. Har du tillit till dig själv, jorden och universum så behöver du inte vara orolig. Jag har tillit till att jag kommer komma dit jag vill. Jag har tillit till att mina drömmar kommer att uppfyllas. Jag har tillit till mig själv. Jag tror på mig själv. Jag vill leva mitt liv nu, inte sen, utan nu. Kan du släppa kontrollen? Kan du ha tillit till universum? Följer du din intuition så kommer det leda dig på rätt väg.

 

Livet är så fantastiskt för allt kan hända. Känn på ordet. Tillit. Tänk om du skulle kunna ha tillit till dig själv och universum. Tänk om du skulle kunna släppa kontrollen och följa ditt hjärta. Det är kanske när du först gör det som dina drömmar uppfylls?

 

Jag har tillit till mig, universum och till dig. Vågar du?

  • Skrivet av Emma Sköld
  • 14 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *