Blogg

Du är här:

februari04

Tacos på nytt sätt

Godeftermiddag på er allihopa!

 

Vad hittar ni på idag? Jag själv var och tränade rygg och biceps imorse med Therése och ska om en dryg timme bege mig till Friskis igen för att hålla i ett spinningpass. Det gör mig glad och ger mig en massa ny energi. Helgen gick i ett, ett tempo som passar mig bra:) Vi var och åkte en knapp mil med längdskidorna på morgonen och sedan var det dags för kick off på Friskis och Svettis där vi körde spinning en timme och sedan hade en workshop. På kvällen träffades vi alla tjejer och åt god mat för att sedan bowla! På söndagen kom Magnus och Fidde hit för att ”platsa in” våra cyklar, ett extra tunt plastskydd för att skydda ramen. På eftermiddagen påbörjade jag kursen ”Dream & just Do it” som jag skrev om i inlägget ovan.

 

Men nu till ett gott recept, i fredags slängde vi ihop tacos med vitkåls”bröd” vilket var himlans gott! Det rekommenderar jag verkligen.

Vi plockade av blad så gott vi kunde från ett vitkålshuvud, de gick sönder en del. (Någon som har något bra tips på hur man får av bladen utan att de går sönder?)

Sedan kokade vi dem tills de blev mjuka, lät svalna en liten stund och fyllde med köttfärs och en massa goda tacotillbehör. Så gott!!

 

20140131_185853

 

 

20140131_185434

  • Skrivet av Emma Sköld
  • 8 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *