Blogg

Du är här:

juli09

Tacksamhet

För ca 1 år sedan så förstod jag inte riktigt det här med tacksamhet. Jag läste och hörde de kloka säga att du måste vara tacksam för att kunna få det du vill ha i livet.

 

Det tog ett tag innan jag förstod, jag ställde frågor och undrade varför tacksamhet låg bakom lyckan. Jag läste och läste, gjorde övningar och träffade en väldigt klok person som jag åkte till Stockholm med.

 

Jag hade nyligen blivit singel och efter helgen i Stockholm så fick jag så mycket med mig i mitt baggage. Vi diskuterade, pratade och gav varandra energi, denna helgen var början. Jag minns mycket väl att vi va på flyplatsen och jag skulle flyga tillbaka till Ängelholm, i en bokaffär hittade jag boken ”The Magic” och denna personen sa åt mig att köpa den. Jag sa direkt, 299 kr för en bok, nej den köper jag inte. Då svarar han: 299 kr för en bok som förändrar ditt liv, vad är egentligen det?

 

Det tog mig 2 sekunder att uppfatta det han sa, jag svarade, shit du har fan rätt och sekunden efter köpte jag boken. Samma dag började jag läsa och några dagar efter började jag med övningarna som skulle lära mig att vara tacksam.

 

Jag valde att gå in för det och gjorde det seriöst och fullt ut. För var dag som gick märkte jag sakta att jag började känna mig tacksam på riktigt, de första dagarna var svåra, svårt att hitta känslan och förståelsen. När jag kommit så långt att jag kunde känna tacksamhet hela vägen in i hjärtat förstod jag att detta var grunden till lyckan i mitt liv. Om du inte är tacksam för allt i din omgivning så blir det svårt att uppfylla alla drömmar.

 

Idag är jag helt sjukt tacksam för allt jag får vara med om. Jag sitter ofta tyst för mig själv och tänker på hur tacksam jag är för allting, ja precis allting. Jag är tacksam för livet, att jag får en chans att leva det exakt så som jag vill. Jag är tacksam för att jag tror på mig själv och satsar på mina drömmar. Jag är tacksam för min familj för att dem är det bästa jag har. Jag är tacksam för min syster därför hon alltid finns där. Jag är tacksam för alla nya människor jag har träffat sedan jag blev singel därför dem har verkligen förändrat mitt liv. Jag är så sjukt tacksam för att jag insett att jag själv är den som styr över min egna lycka.

 

Ja jag skulle kunna fortsätta i en evighet och när jag skriver om alla dessa saker så berör det otroligt mycket eftersom jag är tacksam av hela mitt hjärta. När jag lämnade mitt livs kärlek för snart ett år sedan var jag förkrossad, jag visste inte hur jag skulle kunna forsätta mitt liv utan honom men jag gjorde ett val. Jag valde att va tacksam för tiden vi fick tillsammans, det gav mig så otroligt mycket och det livet jag fått efter trodde jag aldrig att jag skulle få. Det är jag själv som skapat det men jag har skapat det med tacksamhet i grunden.

 

Jag har en dröm, en dröm att insiprera er. En dag!

 

tacksamhet_130441783

 

/Emma

  • Skrivet av Emma Sköld
  • 6 Tagg(ar)
  • 2 Kommentar(er)
Kommentarer
+1 , och kul att Er energi smittar av sig också!
    Vad kul Calle! Det är ju exakt det vi vill att den ska göra. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *