Blogg

Du är här:

juni24

Ta vara på livet, det går inte i repris!

Hej bloggen =)

Det har varit lite inaktivt här i helgen då det faktiskt varit midsommar och lite ledighet. Följ oss gärna på Instagram: valjhalsa och även på facebook där vi också uppdaterar 🙂

Livskvalité är så olika från människa till människa. Den största livskvalitén för mig är att leva ett sunt liv med allt vad det innebär. Att njuta av livet, hitta på roliga saker, skratta och ha kul är även det väldigt viktigt för mig. Mycket av den varan fick vi i helgen 😀 Vi var hos Emmas gamla gymnasiekompis Caroline som är en härlig människa och glädjen hon har smittar lätt av sig.Vi har firat midsommar ute på landet med massa trevligt folk, god mat, dansat, sjungit, spelat kubb och haft förbaskat kul. Under lördagen gjorde vi en stor god sallad till lunch, hängde i soffan med tv:n på, gjorde en smaskig röra till jordgubbar (recept kommer), åt på Hard rock café och avslutade med bio på bergakungen. Vill ni skratta och se en riktig feel good film rekommenderar jag starkt  The internship =)

Innan vi begav oss hem på söndagen för lite jobb för mig körde vi ett tufft crossfitpass på Carolines gym. Bästa starten på dagen, lätt!

 

Detta mina vänner, är livskvalité för mig. Vad är det för er?

 

Kram Evelina!

 

SAM_0437

 

 

20130621_190159

 

 

SAM_0469

 

 

  • Skrivet av Emma Sköld
  • 6 Tagg(ar)
  • 2 Kommentar(er)
Kommentarer
Vad roligt att se er nya blogg! Inspiration och härligt personlig! Jag håller helt med i det du skriver: Livet går verkligen inte i repris! Det gäller att njuta nu! Men ibland känns det svårt när drömmarna känns så avlägsna och långt bort. Man vill ofta mycket som både tar tid och kostar pengar. Och i alla fall jag tänker för mycket på vad andra tänker och tycker! Men jag har lärt mig under mitt år som mammaledig att ta vara på de små stunderna! Att få se och uppleva ett litet barns framsteg från nyfödd till hur de utvecklar sin personlighet, lära sig nya färdigheter, skrattar öppenhjärtligt och är helt opåverkade av andras åsikter! Det är att njuta av livet! Jag har också fått lära mig att uppskatta egentid, att kunna sätta mig ner på kvällen efter en hektisk dag, att kunna få träna själv eller gå på massage! Egentiden är så självklar när man inte har någon annan att ta hänsyn till! Det gäller bara att fortsätta tänka på samma sätt nu när hösten närmar sig och vi går in i en ny period när jobb, förskola och vardag ska pusslas ihop! Även om jag känner viss ångest ser jag ändå MYCKET fram emot det! För det löser sig alltid, jag ser till att det fixar sig och det visar hur starka vi är som människor! Lycka till med ert!
    Vad kul att du kommenterar Lovisa=) Fortsätt med det:) Det är bra att vilja mycket, det svåra är ju att välja ut vad man ska satsa på, jag har lärt mig att det är bättre att satsa helhjärtat på några grejer istället för att göra allt halvdant. Dock så finns suget där att hela tiden vilja prova på nya saker. Det här med att tänka på vad andra tänker var mitt största bekymmer innan, men det är så onödig energi, och ofta tänker dem inte ens hälften av det man tror att dem tänker. Lägg den energin på något annan istället. Tänk bort ångesten, välj att fokusera på det som gör dig glad, och du är ju driven så du kommer alltid dit du vill:) OCH, hösten är långt borta, vi har ju PRECIS kommit in i sommaren:D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *