Blogg

Du är här:

mars16

Spännande saker på gång :)

Hej på er =)

 

Hur har helgen varit? Min har varit lugn men väldigt bra, har fått undan mycket vilket skapar ro i min själ 🙂 Igår kväll var vi ute och käkade med Vanessa och Magnus på Tres Amigos här i Ängelholm. När jag går ut och äter på helgen kan jag tänka mig att att ta någon potatisrätt till då jag inte är stenhård som ni vet. Men sällan är jag sugen på det nuförtiden då jag vet att grönsakerna oftast är så mycket godare än t.ex. pommes, det ser till och med mer inbjudande ut. Om det är något jag faller för är det i så fall potatisgratäng. Haha, mina ändringar i menyn igår krävde nästan ett A4:a och ni som känner oss förstår, haha. ”Ursäkta, jag skulle vilja göra lite ändringar i den här rätten om det går för sig?” Hamburgare utan bröd, byta pommesen till grönsaker, extra coleslaw och gärna vitlökscrémen istället för salsan. Men med otroligt bra service var det inga problem. Vi svenskar ska ofta inte göra oss till besvär, men vad tusan. Det skadar ju inte att fråga, eller hur? Efter en galet god hamburgare och en mätt mage spelade vi biljard vilket jag inte gjort sen liten, superkul 🙂 Kvällen avslutades med lite barhäng och till slut en film på soffan.

 

20140315_194458

Hur god ser inte denna ut då?

 

 

I fredags var vi på ett väldigt spännande möte. Jag har varit så oerhört tacksam för detta hela helgen, och ja, faktiskt flera veckor innan. Nu kläcker jag det då det faktiskt är bestämt, vi ska börja samarbeta med Friskis och Svettis. Aaaa, jag är SÅ glad över detta. Känslan i kroppen säger att detta kommer bli toppen, gud vad roligt det ska bli. Marknadsföringen kommer att starta i slutet av nästa vecka eller i början av veckan där på, vi kommer ut med mer information då 😀 Men det är självklart vår kurs KostGajden vi ska hålla i.

 

KostGajden startar vi även upp för er när det är ett gäng på 5-10 personer som har anmält intresse. Så skriv ett mejl eller ring om du skulle vara intresserad av våra tjänster 🙂

En liten inblick i vår 9 timmars kurs – Man pratar om tre förändringar, första förändringen skedde för 5-10 000 år sedan. Vi blev bofasta och började odla jorden, mjölet kom. Våra sädesslag blev en stor del av vår kost och samtidigt ökade våra infektionssjukdomar, karies och näringsbristen blev markant. Förändring nummer två skedde för drygt 100 år sedan, industrialiseringen satte fart vilket innebar processad mat, raffinering, tillsatser och kemikalier. Förändring nummer 3, det som har skadat oss ordentligt.

 

 

Ha en härlig söndagskväll /Evelina 🙂

 

20140315_194505

Fina vänner!

 

  • Skrivet av Evelina Sköld
  • 10 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *