Blogg

Du är här:

juli21

Så här lever jag.

Hej söndag!

 

Ja, då var det söndag och helgen har bjudit på en massa trevligheter. Jag har omgetts av många positiva och glada människor. Blev en sen kväll fast jag bara var hemma, så är lite småtrött. Tanken är att jag skulle köra ett träningspass, får dock se om jag orkar. Har ändå lyckats få in 6 dagar denna veckan. Blir däremot färre nästa.

 

Jag var ledig i fredags och syrran har semester i två veckor nu. När jag är ledig gillar jag inte att ligga på soffan en hel dag, vila för mig är att vara aktiv, annars blir jag rastlös. Fredagen var ett perfekt exemplar av det. Vi började morgonen med ett träningspass, jobbade sedan med företaget några timmar. Vi är i full gång med att trycka upp visitkort och folders nu. Därefter drog vi ner till stranden med två av killarna vi cyklade mtb med i Österrike. Vi åt lunch och efter att par timmar var vi nöjda och mötte upp ytterligare en kille för att cykla mtb i Råbocka 😀 Vi hittade lite roliga småstigar och något hopp vi testade på. Jag trodde aldrig det, men jag föll visst för denna sport. Det är fart, flås och adrenalin. Roligt men ack lite farlig, haha..

 

Kvällen fortsatte mot Båstad, mat på restaurang och avslutades med en ypperlig konsert av Darin, riktigt bra ös på scenen. En fredag helt i min anda. Lördagen fortsatte i samma stuk som fredagen då Calle hängde med mig ut på en 3,2 mila tur med racern. En god frukost avnjöts med pågarna sedan hängde Calle med mig till stranden ett par timmar innan det var dags för jobb 🙂

 

Så här lever jag, så här njuter jag, det här är kärlek för mig, livkvalité och glädje <3

 

Ett bildhav från fredagen.

 

20130719_125146

20130719_154648

20130719_154617

SAM_1247

20130719_211419

SAM_1253

  • Skrivet av Evelina Sköld
  • 6 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *