
- mars28
-
Renskavsgryta med jordärtskocksmos
Det lovade receptet kommer genast! 🙂
Jordärtkocksmos var ju hur gott som helst. Det kommer vi absolut att göra fler gånger.
Renskavsgrytan:
2 paket renskav
1 lök
1 vitlök
2 burkar kantareller
3 dl grädde
oxfond
salt & peppar
worschestersåsGör så här:
Bryn lök och vitlök, tillsätt renskavet och låt det få färg. Tillsätt sedan kantareller, grädde och resterande smaksättning.
Låt småkoka tills köttet är klart.Jordärskocksmoset:
600 gram jordärtskocka
2 dl grädde
1 vitlök
salt & pepparGör så här:
Skala jordärtskockorna och koka de i grädden tillsammans med en hackad vitlök. När de är mjuka använder du en stavmixer för att göra mos. Krydda med salt och peppar. Klart!
- Skrivet av Emma Sköld
- 0 Kommentar(er)
Kommentarer