Blogg

Du är här:

mars28

Renskavsgryta med jordärtskocksmos

Det lovade receptet kommer genast! 🙂

Jordärtkocksmos var ju hur gott som helst. Det kommer vi absolut att göra fler gånger.

 

Renskavsgrytan:

 

2 paket renskav
1 lök
1 vitlök
2 burkar kantareller
3 dl grädde
oxfond
salt & peppar
worschestersås

 

Gör så här:

 

Bryn lök och vitlök, tillsätt renskavet och låt det få färg. Tillsätt sedan kantareller, grädde och resterande smaksättning.
Låt småkoka tills köttet är klart.

 

20140323_190139

 

Jordärskocksmoset:

 

600 gram jordärtskocka
2 dl grädde
1 vitlök
salt & peppar

 

Gör så här:

 

Skala jordärtskockorna och koka de i grädden tillsammans med en hackad vitlök. När de är mjuka använder du en stavmixer för att göra mos. Krydda med salt och peppar. Klart!

 

20140323_190143

 

 

20140323_190759

  • Skrivet av Emma Sköld
  • 11 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *