Blogg

Du är här:

februari27

Pizza på ostplättar!

Godmorgon gott folk! Idag tänkte jag bjuda på ett gott recept som är perfekt som både lunch eller middag på kvällen. Det är små pizzor på ostplättar och har man plättarna klara sedan innan så går det verkligen supersnabbt att slänga ihop!

 

Ostplättar:

3 ägg

1 msk fiberhusk

1 tsk bakpulver

3 dl riven ost

 

Vispa ihop ägg, fiberhusk och bakpulver. Tillsätt den rivna osten. Jag använde mig av en smakrik ost. Klicka ut 6 st plättar på ett bakplåtspapper och grädda i 8-11 min eller tills de fått fin färg i 200 grader.

Receptet är från majaslchf på instagram 🙂

 

20140211_143326

 

För att sedan göra pizza av dessa godingar är det bara att slänga på en tomatsås, jag gjorde min på passerade tomater, vitlök, oregano och salt & peppar. Sedan på med favoritpåläggen, mina blev salami, lök, paprika, champinjoner och riven ost på toppen. In i ugnen och grädda tills osten har smält.

SÅ LÄTT och SÅ GOTT!

 

20140212_180358

 

 

20140212_181449

  • Skrivet av Emma Sköld
  • 9 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *