Blogg

Du är här:

april06

Pannkakor i sin bästa form!

Hejsan =) Hur är det denna vårdag? Jag har haft en helt strålande helg med mycket vänner, kärlek, skratt och god mat såklart 🙂 I fredagskväll kom våra cykelkompisar hit och vi var ute en sväng på stan, åt en väldans god hamburgare på telegrafen. I lördags var vi alla iväg och cyklade downhill på Vallåsen. Det är grymt kul, och galet läskigt. Haha, blodet forsar och pulsen slår när man flyger över stenar, stockar och lyckas ta sig mellan träden och inte rätt in, haha. Detta är något jag känner en liten rädsla för, men ju mer jag cyklar ju enklare och även roligare kommer det bli. Dagen var mycket najs med gött häng och grillning.

 

Lördagen avslutades med skönt soffhäng och god tacogratäng. Idag har vi tränat, veckohandlat, putsat våra fönster och varit ute på stan och delat ut ett gäng flyers vi har beställt. Allt för att nå ut till er 😉 Ett eget blogginlägg kommer om det senare. Nu har jag nyss vilat lite ”middag”, vilket var väldigt skönt 🙂 Och ätit chokladfluff. Till lunch idag gjorde vi lite pannkakor. Detta receptet var faktiskt det godaste glutenfria hittills så här kommer receptet.

 

2 personer

1,25 dl grädde

0,7 dl mjölk

3 ägg

1 msk fiberhusk

salt

vaniljextrakt

20140406_122400

Vispa ihop alla ingredienser och låt stå och svälla i fem minuter.

 

 

20140406_123643

Stek i kokosfett på medeltemperatur.

 

 

 

20140406_123541

Skiva en banan och jordgubbar (eller vad du vill ha till)

 

 

20140406_124515

Servera med tillbehören och vispad grädde. NJUT!

 

Du håller dig mätt i många timmar och får därmed att stabilt blodsocker, bra va? =)

Hur har er helg varit? Har ni gjort det ni velat? KRAM!

 

  • Skrivet av Evelina Sköld
  • 10 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *