Blogg

Du är här:

april04

KostGajden tillsammans med Friskis och Svettis

Den 22 april kommer vi starta vår kurs KostGajden på Friskis och Svettis i Ängelholm. Ett samarbete som vi är otroligt glada över.   Ta chansen att gå kursen, investera i dig själv samtidigt som du träffar nya härliga människor. Vill du sluta fokusera på mat och dieter? Vill du sluta lägga energi på vikt,
  • Skrivet av Emma Sköld
  • 9 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Läs mer
april02

Fyllda ungsgratinerade champinjoner

I torsdags bjöd vi Vanessa på en ny fantastiskt god rätt. Väldigt enkel och rätt så lyxig, ett gott val nu till helgen kanske?   Det här behövs:   10 stora champinjoner (portabel funkar också som är en större svamp)  1 purjolök 1 paprika 2 paket bacon stammen av champinjonerna 1,5  dl crème fraiche (lite
  • Skrivet av Evelina Sköld
  • 10 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Läs mer
mars31

Tillit.

I morse var jag med om en upplevelse som egentligen bekräftar det min magkänsla säger. Jag påstår att jag har svårt att lyssna på den, att följa min intuition och istället låter jag min hjärna ta besluten. Vad jag har gjort detta året är att försökt lyssna på den. Idag fick jag bekräftat att den
  • Skrivet av Emma Sköld
  • 14 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Läs mer
mars28

Renskavsgryta med jordärtskocksmos

Det lovade receptet kommer genast! 🙂 Jordärtkocksmos var ju hur gott som helst. Det kommer vi absolut att göra fler gånger.   Renskavsgrytan:   2 paket renskav 1 lök 1 vitlök 2 burkar kantareller 3 dl grädde oxfond salt & peppar worschestersås   Gör så här:   Bryn lök och vitlök, tillsätt renskavet och låt
  • Skrivet av Emma Sköld
  • 11 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Läs mer
mars26

Vad ska jag äta till frukost?

Förr bestod min frukost av mycket kolhydrater och lite fett då jag inte visste bättre. Jag förstod aldrig varför jag blev hungrig efter två timmar, jag hade ju nyss ätit?! Antingen åt jag två mackor, med en torr ostsula eller något annat lågfetthaltigt pålägg, jag inbillade mig att det var gott. Och lite marmelad under
  • Skrivet av Evelina Sköld
  • 14 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Läs mer
mars24

En förändring över en helg

I fredags åkte vi på kursen Dreamers där Pamela von Sabljar och Sara Johansson var kursledare. Vi var 12 st personer mellan 20-27 år och samlades tillsammans i en lokal i Åsljunga för att under 24 timmar få ett möte med oss själva. Dessa 24 timmar var de mest kraftfulla timmarna jag varit med om,
  • Skrivet av Emma Sköld
  • 18 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Läs mer
mars21

Dreamers

Nu tar jag snart bussen till Åsljunga för att ikväll gå på en kurs –> Dreamers med Pamela von Sabljar och Sara Johansson. Vi är ”inlåsta :D” i nästan 24 timmar, kursen börjar ikväll och pågår till imorgon kväll kl 20.00. OOO JAG ÄR SÅ FÖRVÄNTANSFULL!! Jag ska få tillbringa helgen med helt underbara människor,
  • Skrivet av Emma Sköld
  • 12 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Läs mer
mars20

Lasagne ala glutenfri

I fredags gjorde vi en ypperligt god lasagne. Det är första gången vi testar att göra det helt från grunden och såklart glutenfri. Varken jag eller syrran är glutenintoleranta men precis som de flesta mår vår kropp SÅ mycket bättre utan det giftet. Någon enstaka gång, vilket blir mer sällan, kan det åka ner. Men
  • Skrivet av Evelina Sköld
  • 11 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Läs mer
mars18

Kvällens middag någon?

Igår blev det en god köttfärslimpa till lunch och såklart ett antal matlådor. Fördelen med att laga mat till sig själv, blir alltid mycket mat till de kommande dagarna vilket innebär att jag istället för 2 gånger om dagen endast lagar mat på kvällen. Då blir det ofta en omelett, kesoplättar eller en god räkröra,
  • Skrivet av Emma Sköld
  • 9 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Läs mer
mars16

Spännande saker på gång :)

Hej på er =)   Hur har helgen varit? Min har varit lugn men väldigt bra, har fått undan mycket vilket skapar ro i min själ 🙂 Igår kväll var vi ute och käkade med Vanessa och Magnus på Tres Amigos här i Ängelholm. När jag går ut och äter på helgen kan jag tänka
  • Skrivet av Evelina Sköld
  • 10 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Läs mer