Blogg

Du är här:

januari16

Möjligheterna är många, det gäller bara att se dem, ge dig själv en present för livet – Kursen KostGajden med start 10 februari.

Varje dag vaknar vi upp till en ny dag och jag vågar påstå att vi själva formar vår dag, när vi vaknar är det vi som bestämmer hur vår dag ska bli. Det finns inga dåliga dagar som bara händer, allt som vi upplever är ett resultat av våra tankar och saker vi attraherar. Det är ganska coolt att det är så för det betyder att vi kan göra vårt bästa för att skapa varje dag till exakt den dagen vi vill ha. Självklart finns det dagar där vi kanske känner oss mindre glada, vi har känslor och de kan inte ligga i en behållare som aldrig ändrar volym (konstig liknelse kanske? haha) men det viktigaste att veta är att de dagarna inte bara händer, vi väljer även de dagarna. Om du vill så kan du göra om en dålig dag till en av dina bästa dagar, anledningen till att alla inte gör det beror ofta på att de inte vet hur eller för att de inte är medvetna om att deras tankar och känslor skapar deras erfarenhet (deras liv). Och det är ju därför jag brinner så mycket för detta, jag vill att ALLA som vill ska lära sig detta. För när du lever i den medvetna världen finns det inget du inte kan få, göra eller ha. Visst låter det underbart?

 

Med denna långa inledning vill jag berätta att vi ska starta upp en ny kurs med start den 10 februari. Vi skjuter fram startdatumet som egentligen var idag. Vi vill lyssna på våra kunder och försöka anpassa tider och dagar så att det passar ER! Såklart:) Vad jag ville säga med min text ovan är att denna kursen ger dig så bra kunskap om hur du formar ditt liv med kosten, ovan pratar jag om våra tankar men tänk så BRA vi kan må av rätt kost. Varje dag träffar jag på människor som inte har någon aning om att gluten är en stor bov, att allt mjöl vi stoppar i oss höjer blodsockret, gör oss sugna och mkt mer, de har ingen aning om varför deras magar är uppblåsta och de förstår inte varför de vissa perioder känner sig nere osv. Om ni bara visste hur mkt som beror på kosten. Om vi inte äter så dör vi, för mig säger det ganska tydligt att det är matens innehåll som kroppen lever på. Jag vill ge min kropp chansen att leva på bra mat.

 

Så jag vill ge er chansen att gå kursen med ett bra erbjudande, bara för att jag älskar det jag gör, för att jag vill sprida kunskap och vill att alla ska må bra!!! 

Så om ni bokar innan den 1 februari så får ni 300 kr i rabatt på kursavgiften (se nedan). 

 

KURSSTART

I februari startar vi upp en ny kursomgång. Boka redan nu för att garantera plats.

KURSDATUM: 10/2, 17/2, 24/2, 3/3, 10/3, 17/3
TID: 19:00-20:30
KURSLEDARE: Emma Sköld och Evelina Sköld
PLATS: Storgatan 104 B, Ängelholm

BOKNING: Fyll i formuläret under ”Kontakta oss” eller ring oss på:

Emma: 0739-75 16 61 Evelina: 0733-42 46 30

OBS! Tänk på att friskvårdsbidraget är giltigt.

 

Maxantalet på kursen är 10 personer. Ta chansen nu och ta med dig någon du tycker om, få kunskapen du behöver för att skapa exakt det livet du vill ha med hjälp av kosten.

 

I framtiden kommer det att komma kurser som handlar om det jag ofta pratar om. Vi vill kunna erbjuda en helhet, kost och personlig utveckling/mental träning (kalla det va du vill =) ) för att kunna uppnå vår dröm – att hjälpa er som vill!

 

Vet ni redan nu att ni är intresserade av detta så säg gärna till, så skyndar jag på mig med att hitta en utbildning. Väljer just nu mellan 2 st. Jag har själv jobbat med detta i några år nu (med mig själv, försöker alltid påverka de i min närhet, som t.ex min syster, oj vad hon tyckte jag var jobbig i början när jag sa att det inte fanns någon anledning till att tänka negativa tankar, det ger inte oss någon energi och det tar bara för mkt av vår värdefulla tid, idag håller hon med mig till 100% ) så jag skulle kunna sätta ihop en utmärkt kurs redan idag men jag vill ha något på papper, att jag är utbildad mental tränare.

 

Ha en fortsatt underbar dag allihopa!! En massa kramar till er från mig.

 

20140105_160539

  • Skrivet av Emma Sköld
  • 8 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *