Blogg

Du är här:

oktober16

Mental träning

Mental träning är ju som ni nog alla vet vid detta laget något jag jobbar med ständigt, framförallt att jämt förbättras.

 

Jag har nu under en ganska lång period sökt runt efter utbildningar för att kunna bli ännu bättre och för att kunna hjälpa och inspirera er där ute då det är det bästa jag vet!

 

Jag har inte kallat det just mental träning då det är något specifikt, men efter jag varit och kollat på SM i downhill så insåg jag att det är många som är sjukt duktiga på att cykla men som inte har den mentala tränigen, de är inte nöjda, de kommer ihåg sina misstag och fokuserar för mkt på det som gick fel istället för på det som gick rätt. Något måste ju ha gått rätt om man kommer t.ex 2:a i SM?

 

Det här är helt sjukt intrtessant enligt mig, jag brinner för det och kunde sätta ord på det efter helgen. Jag sa till Magnus: Mental träning ska jag googla.

 

Det här med att ha full koll på sin hjärna och ta kontroll över dina tankar för att kunna prestera exakt det du vill är det som i slutändan kommer göra dig till en vinnare.

Det handlar om att fokusera på rätt saker, att minnas det man gjorde bra, att tro på sig själv, att göra misstag som du lär dig ifrån och ha en målbild dit du vill komma.

 

Det är bara du som sätter begränsningarna, våga tro på dig själv!!

 

20131013_153518

 

20131013_145522

  • Skrivet av Emma Sköld
  • 5 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *