Blogg

Du är här:

maj19

Meditation och välstånd

Jag vill rekommendera alla om en meditationsupplevelse som börjar idag.

 

21 dagar med Deepak Chopra. Du anmäler dig här: http://www.deepakchopra.se/

 

Det kostar ingenting så ta chansen! Du kommer få mycket vägledning till ett rikare liv.

 

Dagens fokus är: ” Idag beskådar jag all den rikedom som omger mig”

 

För vissa kan det låta väldigt konstigt eller annorlunda. Men börjar du fundera en liten stund så är det väldigt enkelt. Det handlar om att uppskatta precis allt du har runt omkring dig. Vi har så mycket att vara tacksamma för och det är de sakerna vi ska fokusera på. Inte det som vi inte har.

Skriv ner en lista med allt som är underbart i ditt liv. Jag har precis gjort det och det är saker som luft och syre som står med på min lista.. till saker som familj, vänner och kärlek. Saker om mig själv. Bara skriv, du kommer känna dig glad efteråt och viktigast av allt, förstå att vi har så mycket att vara tacksamma över.

 

Ta chansen och häng på!

 

  • Skrivet av Emma Sköld
  • 13 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *