Blogg

Du är här:

november20

Lever du din dröm eller drömmer du om ditt liv?

I onsdags förra veckan var jag och Evelina på en workshop med Pamela von Sabljar. Namnet på denna var som ni ser ovan:

”Lever du din dröm eller drömmer du om ditt liv?”

 

Jag har ju varit på en del föreläsningar och denna var i topp. Hon var så otroligt inspirerande så man var hispig när man gick därifrån. För mig handlar det mkt om att höra samma sak från olika människor. För alla föreläsare är överens och pratar i grunden om samma sak.

Det är DU ska kan förändra ditt liv, det är du som kan skapa det livet du vill ha och känna en lycka som du inte trodde fanns.

Allt handlar om medvetenhet och att välja hur man hanterar alla situationer i livet. Det grundar sig mycket på att tro på sig själv.

Det finns ingen genväg, du måste jobba med dig själv, du kan inte gå och få hjälp och tro att denna personen ska hjälpa dig, du kan bara få hjälp med hur DU ska hjälpa dig själv.

 

Det alla föreläsare sedan gör är att hitta en röd tråd och sedan bygga vidare på denna. Pamela pratade mycket om drömmar och rädslor. Som jag skrivit i ett annat inlägg så är det alltid rädslan som är hindret för att våga hoppa på sin dröm.

 

Om vi istället börjar älska våra rädslor och inser att de inte är sanna så kan vi ta oss förbi dem. För det är just det som rädslor är, de är påhittade ord i ditt huvud, de är INTE sanna någonstans. Det är något du hittat på. Kan du ändra dessa rädslor till att inte vara sanningar längre? Kan du börja älska dina räslor?

 

Något som Pamela sa som fastande hos mig: Jag älskar att leva i en värld där misslyckande är okej för det är då jag utvecklas.

Med detta menar hon inte att hon älskar att misslyckas, utan att i varje misslyckande ser hon en utveckling av sig själv, hon lär sig något vilket gör att hon kan ta ytterliggare ett steg. Du behöver inte längre vara perfekt, du är inte mindre värld om du gör något fel.

Tänk att leva i en värld där vi avstår saker för att vi är rädda för att misslyckas? Då känns det som att livet redan är misslyckat, för vågar vi inte göra saker på grund av det så kommer vi aldrig utvecklas och komma dit vi vill.

 

Du är bra exakt så som du är och så länge du tror på det så kommer alla i din omgivning tro detsamma!

Och tror du inte på det idag så får du säga det till dig själv tills du tror på det. Det finns ingen annan väg, börja IDAG, börja NU!

 

Kramar till er som är bäst på att vara precis den ni är!

  • Skrivet av Emma Sköld
  • 9 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *