Blogg

Du är här:

februari12

Kvantfysik och chansen till ett öppet sinne

Nu är det dags! Det var väldigt längesedan vi skrev här och nu är det dags att väcka liv i den för i alla fall ett inlägg 🙂

 

Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska skriva om än, dock är rubriken redan skapad så jag ska försöka hålla mig till det ämnet. Ett väldigt intressant ämne som växer mer hos mig för varje dag.

 

För er som följt mig de senaste 2 åren vet hur mycket jag brinner för personlig utveckling och självledarskap. Nuförtiden är det något som genomsyrar mitt liv, i allt jag gör och i alla mina beslut. Jag älskar livet och allt som hör därtill. Och jag är inte född att älska livet utan jag gör ett val var eviga dag som skapar mitt liv i varje levande sekund.

 

Den senaste tiden har jag mer och mer börjat intressera mig för kvantfysik vilket det kommer mer och mer forskning på också. Inte för att jag bryr mig så mycket om forskning egentligen då jag vet att vi kan få fram exakt de svaren vi vill från all forskning och för att reglerna för att ens få forska är knepiga. En av reglerna säger t.ex. att ALLT materia är dött vilket i min och de flestas värld är absurt =) Så jag lever genom att försöka gå på magkänsla och följa mitt hjärta. Men för många är forskning viktigt och då finns det även inom kvantfysik. Ett väldigt spännande ämne.

 

Kvantfysik säger att allting är energi, vi människor består av energi och vi skapar vårt fysiska jag med det vi tror och fokuserar på. Vi har skapat denna världen med oerhört stort fokus. Går man djupare in på detta så är det så sjukt galet intressant för det betyder i mina ögon att varje enskild person har exakt samma förutsättning för att skapa det livet vi vill ha. Transformation. Medvetenhet.

 

Medvetenhet är där jag vill börja jobba. Där jag vill inspirera. För alla som vill, ja endast de som vill, vill jag skapa en medvetenhet. För utan att förstå och veta om att du är skaparen till ditt liv är det omöjligt att göra en transformation.

 

Jag är tacksam för att jag har ett öppet sinne. Att jag lyssnar och är nyfiken. Vill veta mer om det vi inte ser. Mer om livet som vi lärt oss. Jag är tacksam för att jag hittat min dröm, tacksam för vägen till min dröm.

 

Den här boken tänkte jag ta och köpa mig: ”Medvetandet är starkare än mediciner”. Jag har läst 50 sidor genom ett smakprov på internet och jag nickar instämmande efter varje sida. Jag tänker det hon skriver.

 

Bok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JA med medvetandet kan vi åstadkomma ALLT!

 

Njut av dagen mina vänner och glöm inte att andas och att vara här och nu 🙂 KRAM på er!

  • Skrivet av Emma Sköld
  • 8 Tagg(ar)
  • 3 Kommentar(er)
Kommentarer
Jag snubblade över denna bok på Google och bara måste ha den, men hittar den ingenstans att köpa?!?? Hjälp! // Jaana
    Hej Jaana, jag köpte aldrig boken utan lånade den på biblioteket. Såg att den va slutsåld på bokus men den går säkert att hitta om du söker runt :) Verkligen värd att läsa!!
Jo å min mail adress är Jaanawiklund86@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *