Blogg

Du är här:

juni28

Kickat igång dagen!

Good morning friday =D

 

Hur mår ni idag? Vaknade av att solen sken in genom fönstret och som den morgonmänniska jag är hoppade jag i träningskläderna, åt en lätt frukost beståendes av kvarg, keso, hallon och lite jordnötssmör. Sedan drog jag på löparskorna (taggade till) för att köra dagens planerade pass – backintervaller!! Jag försöker för tillfället hitta tjusningen med att springa och strävar efter att köra ett distanspass och ett intervallpass i veckan. Som nämnt håller jag och Emma på att göra en tjejklassiker och en av grenarna är då löpning, 1 mils terränglöpning typ, det kända Lidingöloppet 😉 Anmälan är gjord så det är bara att köra på!

 

Idag körde jag alltså backintervaller. Började med 1 km uppvärmning för att sedan ta itu med backen. 10 gånger upp och ner och känslan av hur snabbt man får upp pulsen i intervallerna är underbar. Det är sjukt effektiv träning om man vill förbättra sin kondition och öka på fettförbränningen. Avslutade med 2 km löpning hem i hyfsat bra tempo. Lagom slut men ändå lite krafter kvar körde jag ett ben och axelpass hemma i vardagsrummet 😀

 

Dagen startade alltså på bästa sätt. Glädjen och känslan i kroppen efter ett hårt träningspass är den bästa känslan ever. Har ni inte testat? Snälla, ge det en chans. Är det inte roligt första gången, prova en gång till, sedan en gång till. Gränsen på att vara nära att spy kommer att släppa efter några gånger och ersättas med så mycket annat positivt. Men det viktigaste – hitta någon träningsform DU tycker om och som håller i längden för DIG!

 

Nu är det fredag och helg och en massa roligt inplanerat finns på schemat 😀

 

Om du inte orkar/vill gå till gymmet går det lika bra att träna hemma. Kör med egna kroppen och införskaffa lite hantlar.

SAM_1040

 

SAM_1035

 

 

 

SAM_1037

 

SAM_1041

  • Skrivet av Evelina Sköld
  • 5 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *