Blogg

Du är här:

juni27

Kesoplättar

Då var det dags för ett litet recept. Kesoplättar är nog ett hyfsat känt recept. Och här kommer vår variant:

 

För 2 st stora eller 4 st små:

 

125 g keso
1 ägg
3/4 msk fiberhusk
1/2 tsk bakpulver
salt, peppar, basilika, valfria kryddor

 

Kör med stavmixer till en jämn smet. Stek på medelvärme i kokosolja till dem fått fin färg och är genomstekta. Vänd dem några gånger.

 

Lägg på skinka, salami, kassler eller det kött som önskas, toppa med ett par skivor smakrik ost. Låt det ligga på ett par minuter innan du lägger ihop dem till en burgare.

 

Servera med en liten sallad som består av körsbärstomater, rödlök, avocado om så önskas, salt, peppar, salladskrydda och en skvätt olivolja och vinäger.

 

NJUT!

 

  • Skrivet av Emma Sköld
  • 3 Tagg(ar)
  • 2 Kommentar(er)
Kommentarer
Smart med krydda i! Gillar kesoplättar men nu kan dom ju bli supergoda! Tack!
    Visst är det Eva! Man kan ju lägga i stort sätt vad som helst, så tröttnar man aldrig:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *