Blogg

Du är här:

juni26

Kärlek är den starkaste känslan!

Hälsa är så mycket mer än bara kost och träning, hälsa handlar även om känslorna man har i kroppen. Att känna kärlek och vara lycklig är det viktigaste i livet. Det är det som får dig att gå upp på morgonen, ta dig igenom dagen och förhoppningsvis må bra under dagen. Det är meningen att vi ska må bra, att livet ska vara underbart. Det är ingen, mer än du själv, som väljer över din egen lycka och över hur du ska må.

 

Jag har förändrats mycket som person bara under de sista tre månaderna. Förut kunde jag ofta ha en jobbig känsla i magen som påverkade mitt humör till det negativa. Så fort den känslan kommer så försöker jag tänka på något som gör mig glad. Det går att träna upp och idag kan jag säga att jag sällan mår dåligt och känner mig nere.

 

Min syster är min största inspirationskälla till att jag har förändrats, jag har även läst en hel del böcker som gjort starka intryck…. Detta kan jag prata på om hur länge som helst, men det jag ville få fram i detta inlägget är att det för tillfället är 5 stora grejer som har gjort att jag känner mig extra glad och lycklig på sistone =)

 

Igår föddes min underbart fina brorson William <3 Längtar efter att få träffa dig i morgon.

969874_10152962930145521_1729136251_n

 

Jag har fått JOBB! Efter 3,5 års slit med studierna ska jag nu börja jobba på en förskola till hösten =D

39506_128793830498529_3919992_n

 

Min syster är utbildad kostrådgivare. I augusti ska även jag läsa den utbildningen parallellt med jobbet och företaget. Ser verkligen fram emot all ny kunskap jag kommer få och som jag sedan tänker bära med mig till vårt företag.

untitled

 

Detta året bestämde jag och Emma oss för att göra tjejklassikern. Cyklingen är gjord vilket var grymt kul, nu återstår fyra grenar och nästa är simningen på lördag om en vecka 🙂

logo-tk1_168904904

 

Vi har den bästa årstiden framför oss och jag har en massa roligt inplanerat under sommaren. Men det bästa är att mina brorsdöttrar med familj kommer och hälsar på i 4 veckor i sommar 😀

1741

 

 

Har ni något särskilt som för tillfället ger er lite extra styrka och lycka i vardagen?

 

  • Skrivet av Evelina Sköld
  • 10 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *