Blogg

Du är här:

september26

I´m alive :)

JAG LEVER! Jag lovar 🙂 Men nu prioriterar jag mitt jobb och kostrådgivareutbildningen. När jag inte jobbar pluggar jag. Och när jag inte pluggar eller jobbar tränar, sover eller äter jag 😉 Haha, har såklart hittat på lite trevligheter på helgerna som bl.a. NORGE. En kort, men väldigt nice helg 🙂

 

Jag har en omgång kvar av utbildningen då även tentan ska skrivas (nästa söndag). Just därför måste jag lägga min tid och energi på det. När jag är klar kommer jag tillbaka med nya krafter och en massa godbitar som ska bli riktigt kul att dela med sig av. Om ni törs ta del av det 😉 Ni anar inte vad vi ställt till med, eller rättare sagt, vad vi GÅTT PÅ! Jag har suttit på utbildningen och skakat på huvudet många gånger eller sagt inom mig ”det är helt sjukt, helt sjukt”. Vi ska även komma igång ordentligt med företaget. Nu är vår hemsida klar, broschyrerna och visitkorten har kommit och jag är snart utbildad kostrådgivare=)

 

Från det ena…I morgon åker jag och syrran till Stockholm för att springa Lidingöloppet (tjejdistansen på 1 mil) och göra del 3/4 på tjejklassikern 😀 Loppet är inte förrän på söndag så vi har mycket tid att spendera i storstaden, ska bli riktigt trevligt:)

 

 

Logga_1111A

 

Med det vill jag önska en helg full av glädje!

  • Skrivet av Evelina Sköld
  • 6 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *