Blogg

Du är här:

januari14

Gott Nytt År

HEJ!

Det var inte igår, nu är det dags att väcka liv i bloggen igen, vi har varit i Florida i 18 dagar, det var underbart skönt att va ledig och bara njuta av livet. Vi hittade på en massa roliga saker och nästa resa blir antagligen till Malaga i Spanien i mars eller april för att cykla downhill. Jag har precis köpt mig en ny downhill cykel, den ger mig härliga lyckokänslor varje gång jag ser den. Inte bara för att den är en ny helt underbart fin pryl, utan för att det är ett intresse som ger mig så mycket glädje och lycka. Känslan när man kommer hem från en cykeldag på en bikepark är obeskrivlig, det är en av de bästa känslorna.

 

Det är det som är en av de bra sakerna med positiv utveckling, du lär känna dig så bra att du vet vad du behöver göra för att må bra, och när jag saknar känslan så vet jag vad jag behöver mer av. Och det bästa är att man aldrig kan sluta att utvecklas, det kan bara bli bättre och bättre.

 

Nu är det nytt år och jag är så entusiastisk inför det nya året, jag har visualiserade mål som jag fokuserar på varje dag. Jag känner en enorm tacksamhet och jag känner mig taggad att få hjälpa alla er som vill ha min/vår hjälp.

 

Min tanke är att kunna börja på någon slags utbildning/kurs inom mental träning/personlig utveckling detta året. När vi kan kosten och mår bra av den så ska vi kunna ta kontroll över våra tankar och lära oss hur våra tankar skapar våra liv. Det är ganska enkelt, det kräver bara en massa träning och träning ger resultat.

 

Vi var ute några kvällar i Florida och då detta är något jag övar på varje dag, jag lever liksom med det mer eller mindre, då är det något jag ofta pratar om. Innan vi skulle in och dansa på en nattklubb sa jag till honom att du vet att dina tankar skapar ditt liv va? Så välj endast positiva tankar så kommer du också skapa ett sådant liv. Jag gillar svar och reaktioner och han log och sa att det var jäkligt sant. Det jag jobbar på är att förstå att de människor som precis blivit medvetna måste få sin tid att jobba på detta, jag kan inte tro att det ska va där jag är idag, jag har ju jobbat med mig i flera år nu (började på riktigt när jag blev singel för 1,5 år sedan). Det spelar ingen roll att det tar tid, det viktigaste är ATT man gör något och märker en förändring.

 

Nu ska jag  hoppa i mina träningskläder, bege mig till mitt älskade Friskis och svettis och köra ett rygg och bicepspass, därefter har jag mitt spinningpass, ska bli underbart kul att få pusha härliga motionärer igen! 🙂

 

Kram på er!

  • Skrivet av Emma Sköld
  • 9 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *