Blogg

Du är här:

juli16

Från en dröm till en verklighet

Godmorgon kära ni!

 

Idag är jag på humör för att berätta om en liten dröm som blev till verklighet. När jag tänker efter så kan jag nog komma på hundratals olika små drömmar jag haft. Det är nog dock på senaste tiden när jag ändrat mitt tankesätt som de börjat förverkligats. Innan har det nog varit ganska så lätt att även skylla på omgivningen om varför inte saker blir av. Visst, jag har haft pojkvänner som inte har haft samma intresse och vilja att göra det jag vill. Och det kan jag inte klandra någon för, alla är vi olika. MEN jag kan inte heller klandra dem för att mina drömmar inte blir av. Du har ju alltid ett val. Lever du ett liv som du inte är nöjd med så finns det många olika vägar att gå. Jag valde att bli singel och det va rätt för mig. För en annan kanske rätt sak är att byta jobb, skaffa sig en hobby osv.

 

Ovanför min säng har jag gjort ett drömkollage, eller jag tror inte jag vill kalla det drömmar utan mer mål. Det är saker jag vill uppnå och genomföra här i livet.

 

För en del år sedan så vet jag att jag googlade på mountainbike resor i Österrike. Det såg helt underbart ut minns jag. Men det var en avlägensen dröm som kändes långt bort.. även om jag då också tänkte ”en dag så ska jag dit”. Jag glömde bort det men kom tillbaka till dessa tankarna emellanåt. I mitt förra förhållande så kom jag in på det igen, jag ville verkligen att vi skulle börja cykla tillsammans, jag såg andra mtb:are ute i skogen. Men det blev inget, det va bara jag som ville (som ni vet så kan man tänka ganska korkat när man är kär) så det blev inget av det. Men när jag blev singel så bestämde jag mig för att ta tag i allt jag sålänge velat göra. Jag tog grönt kort i klättring och köpte min Canyon (min mtb) till jul. Vid denna tiden var det inte optimalt att cykla och jag hade inte direkt någon att cykla med. Nu när jag hade min cykel började jag googla på Österrike igen. Bestämde mig för att jag ville dit, la in ett inlägg på happymtb.org (ett forum) och fick ihop ett gäng (7st) som körde dit vecka 24. Det är en av de bästa veckorna ever. Det var obeskrivligt och jag kände mig så glad.

 

Jag cyklade uppe i bergen och var så sjukt tacksam. Obeskrivligt tacksam över att jag fått chansen att göra detta.

 

Efter mtb kom downhill. Jag gillar ju fart och adrenalin.. downhill va svaret på det. Det är läskigt, lite farligt men f*n vad kul!! Jag har träffat så mycket nya människor som får mig att skratta och känna att jag lever. Vi har Vallåsen som vi kan cykla downhill på.

 

Igår bokade vi en weekend (tors-sönd) i Hafjell i norge för att cykla downhill. Vi blir antagligen ett ganska så bra gäng och allt detta bestämdes och bokades på säkert 30 min.

Jag bara älskar spontana och äventryliga människor.

 

Här kommer ett bildhav:

20130610_114640

 

DSC_0151

 

DSC03643

 

DSC04743

 

DSC04755 - kopia

 

DSC03630

 

Det är en av alla drömmar jag har som blev verklighet. Vad har ni för drömmar? Skriv och berätta nu hörru ni;) Det är kul att läsa…

 

Kom ihåg: Kan jag kan NI, det finns ingen som är bättre än någon annan, ni är alla lika grymma om ni bestämmer er för det!

  • Skrivet av Emma Sköld
  • 7 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *