Blogg

Du är här:

augusti27

Fina ord från en fin kursdeltagare

I våras hade vi 3 st kurser med så många fantastiska människor som tog emot och gav så mycket tillbaka.

Helena gick vår kurs och detta skrev hon efter avslutad kurs vilket gör både mig och min syster väldigt glada! 🙂

 

Kost för livet är en välplanerad kurs av två tjejer som verkligen brinner för sitt intresse och vill förmedla sin kunskap.

 

Denna kurs gav mig en omkullkastande fakta och kunskap om vad kosten har för betydelse på våra kroppar. Vad vår kropp behöver och vill ha och inte minst, vad den inte behöver. Hur vi kan välja en kost som gör oss friska/friskare och inte äta oss sjuka/sjukare?

 

Kursen gav mig ett djup och en bättre förståelse över ”hur allt hänger ihop” från matens uppbyggnad till hur kroppen tar upp det och hur det påverkar oss, på gott och ont. När man fått detta klart för sig är valet lätt – Välj Hälsa. Denna kunskap väckte en nyfikenhet och skapade ett vill veta mer intresse. Nu kan jag genom maten ge mina växande barn de bästa förutsättningar, utan grus i maskineriet.

 

Emma och Evelina har förmedlat de bästa förutsättningarna till ett hälsosamt liv med bra kost. Den gav mig en sund livsstil med massor av energi och glädje!!

 

  • Skrivet av Emma Sköld
  • 8 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *