Blogg

Du är här:

oktober13

En titel att vara stolt över!

Godkväll i stugorna =)

 

Visst är det otroligt mysigt med hösten? Många fasar över att vi har den tråkigaste och kallaste tiden framför oss, men vi får försöka njuta av sådant vi inte gör på sommaren. Hösten med sitt vackra naturspel, tända ljus, sköna koftor, regn och inomhusmys. Tror även många lägger mer tid på att laga bra mat, för nu behöver man inte vara ute, utan kan lägga den lilla extratiden vi inte har över på sommaren på matlagning. Bra tycker jag!

 

Jag försöker planera en vecka fram och därmed handla en gång i vecka. Jag äter lunch på förskolan, försöker så gått jag kan att få ihop det till en någorlunda bra måltid, vilket inte alltid är det lättaste. På kvällen äter jag varierad artegen föda och lägger till mejeriprodukter ibland då det funkar för mig och skapar en bra mättnadskänsla. Mejeriprodukter är inte arteget, MEN, alla är olika och för dem som mår bra av det, visst. Försök ät så arteget du kan i artegen mängd och variation. Känn efter och lyssna på din kropp.

 

Ja, då var man utbildade kostrådgivare. Jag ser det som att man bär en osynlig ryggsäck som man under livet fyller på med kunskap. Lite nytt varje dag. Denna utbildning gav mig så mycket ny kunskap på en och samma gång att jag nästan inte visste var jag skulle göra av alla intryck och tankar som exploderade i huvudet. Jag ville, gärna direkt gå ut och skrika till hela befolkningen ”vet ni hur lurade vi har blivit”. Men jag fick ta ett djupt andetag 😉 Nu har jag mitt diplom och  jag har ett företag. Man måste börja nånstans, kanske bara med en person, fem, eller tjugo. Men i någon hörna måste man börja, en lite förändring som förhoppningsvis kan sprida sig och få folk att förstå hur viktig ens hälsa är. Inte bara nu, utan för resten av ditt liv!

 

Ha en fortsatt skön söndagskväll 🙂

 

Anna är en grym lärare – inspirerande, ödmjuk och väldigt kunnig.

20131007_103127

 

  • Skrivet av Evelina Sköld
  • 12 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *