Blogg

Du är här:

juni20

En massa vilja och ett stort stycke kunskap!

Jag följer inte många program på tv:n men detta året bestämde jag mig för att kolla på Biggest loser. Faktiskt ett program där de flesta människorna förändrar sitt liv, eller rättare sagt livsstil. Och i det nya livet får de kunskap och blir medvetna. För det är just det många saknar, kunskapen och medvetenheten av att äta rätt och hur förbannat stor betydelsen kosten har. Ja, kosten är A och O, därefter kommer träningen som är ett plus på kanten. Men för att gå ner i vikt är det viktigaste faktiskt först att få rätt på vad man äter.

 

Att se glädjen i dessa personers ögon, att se både självförtroendet och självkänslan  växa av denna förändring, det säger en hel del. De har blivit medvetna och de förstår hur viktigt livet är och hur bra man faktiskt kan må. Det är många där ute som vill, men inte har kunskapen. Som får ångest för allt som slinker ner i munnen, för de inte vet bättre. Som lägger så många timmar och energi på vad de ska äta och inte borde äta, men ändå gör det.

 

Tre glada finalister från Biggest loser 2013

 

EmmaBL323-600x417

 

 

0c32cbb9070f40a63a6830e89204577290f383bc

 

Här har vi vinnaren: Simon Kachoa. När man vill göra en förändring går det, det gäller bara att man vill, till 100%. Han ville verkligen och gick ner hela 83 kg på ett halvår. Här har ni hans blogg: http://simonkachoa.se/

secondColumn

 

 

Kolla även in vinnaren i nyhetsmorgon:

http://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon?video_id=2377923

  • Skrivet av Evelina Sköld
  • 7 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *