Blogg

Du är här:

augusti19

En helg i hälsans tecken!

Heej! En intensiv, men ack så lärorik helg har passerat. Idag har jag jobbat några timmar, hunnit köra igenom mitt spinningpass och om två timmar ska jag bege mig till skolan igen för ett par timmars planering med mina kollegor 🙂 Mamma kommer strax inom och säger hej så det blir ett kort inlägg.

 

Det var väldigt mycket information att ta in under helgen. Anna är en underbart kunnig person och man hör att hon både vet vad hon pratar om och brinner för att få människor att förstå. Förstå hur grundlurade vi faktiskt har blivit. Förstå hur oerhört korkade vi var som gick på att äta margariner istället för smör, hur dumma vi var som faktiskt inte höll oss till vår artegna föda som vi har ätit i tusentals år. Vi hittade inte socker och vitt mjöl på stenåldern. Varför ska vi ge kroppen något den mår så oerhört dåligt över? Varför ska vi ge våra barn, vår framtida generation gluten och socker? ”Det är synd om honom om han inte får en macka, hans kompis får ju”. Vadå synd? Är det synd att han inte får något som gör honom sjuk? Vi kan göra val, gör även de rätta valen åt dina barn, låt de få en framtid utan magproblem, adhd och allergier. Ge dem inte socker eller gluten!!

 

Jag måste sätta mig ner, ta in det jag hört under helgen, renskriva allt och hoppas lite till faller på plats. Nästa gång vi träffas är om drygt två veckor, då blir det en omgång på fyra dagar i sträck.

 

Vi hörs snart igen, med ännu mer godbitar ;D

 

Vi vill ha glada barn med friska magar

 

Be-Happy

  • Skrivet av Evelina Sköld
  • 8 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *