Blogg

Du är här:

mars24

En förändring över en helg

I fredags åkte vi på kursen Dreamers där Pamela von Sabljar och Sara Johansson var kursledare. Vi var 12 st personer mellan 20-27 år och samlades tillsammans i en lokal i Åsljunga för att under 24 timmar få ett möte med oss själva. Dessa 24 timmar var de mest kraftfulla timmarna jag varit med om, att verkligen få möta sig själv så pass där du till sist kan koppla bort hjärnan och bara känna. I slutändan så handlar det om att släppa kontrollen, att leva livet och att finns ett tillstånd där du kan känna lycka, frihet, tillit, glädje.. eller vad du vill känna för att må bra. Det är svårt att i ord beskriva helgen och det vi upplevde. Pamela är obeskrivligt bra på att plocka fram det ur en. Vi gjorde mycket övningar och fick en hel del utmaningar. Det är när vi väljer att ta en utmaning eller en möjlighet fastän vi tycker att det är riktigt jobbigt som vi  växer. Det är då vi tränar vår modmuskel som Pamela säger.

 

Självinsikt och självledarskap. Att leda sig själv mot sina drömmar. Att vara inifrån styrd och inte utifrån styrd. Att välja utifrån hjärta och dig själv och inte utifrån vad andra tycker eller vill. För tänk om livet handlar om att göra sig själv lycklig? Inte att prestera, ha kontroll eller att bli framgångsrik för att visa omvärlden att man kan.

 

I mig har det hänt en förändring. Som ni vet så har jag jobbat mycket med mig själv och jag har använt många verktyg, jag har kommit så långt och jag är så stolt över mig själv. Men vad jag insåg i helgen var att jag allt för ofta glömt att koppla ihop huvud och hjärta, att vara sårbar och att låta allt finnas. I min verklighet så omges vi av energier och vi befinner oss på olika plan av dessa. För att komma till det energiplanet jag vill befinna mig på så är hjärta och huvudet tillsammans det absolut viktigaste. Att känna och framför allt att uppleva.
Som Pamela sa, det är när du kan koppla ihop hela detta tankesätt med en sann upplevelse som det börjar hända saker. Det är då vi börjar leva i ett flow, där vi drar till oss saker och omständigheter i livet som vi vill ha.
Jag tror starkt på att det vi fokuserar på blir verklighet. Och jag tror också på att ALLA kan uppnå sina drömmar om de är skrivna från hjärtat och inte styrda av omvärlden. Vill du något med ditt hjärta så kan du lyckas, då handlar det om när och inte om OM.

 

Egenkärlek. Det är det som är högst upp. Älska dig själv, tyck om dig som du är. Välj action och fokus och du är på väg. Avsluta inte ditt liv med att ångra att du inte levde dina drömmar. Gör det NU, inte sen. Tänk inte på HUR du ska ta dig dit utan bara på VAD som är din dröm. Visualisering och en tro på dig själv och du är närmre än vad du tror.

 

20140322_200155

 

 

20140322_200032

  • Skrivet av Emma Sköld
  • 18 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *