Blogg

Du är här:

juni19

Drömmar

Dags att starta dagen och göra någonting bra av den! Sitter och ler lite för mig själv då föreläsningen är genomförd. Självklart alltid lite extra pirrigt första gången vi ska hålla i en föreläsning som vi aldrig gjort innan, blir lite som ett test. Men det gick bra, väldigt bra.. jag är nöjd för att va första gången och nästa gång blir den ännu bättre. Det är kul att få prata om något jag brinner för och det är otroligt stimulerande att se andra förstå hur viktigt det är med en bra kost och hur bra alla kan må om vi bara börjar fundera och ta det där steget. Kunskap är ofta den lilla pusselbiten som fattas.

 

Vi pratade om något som kallas sockerpallen där jag berättade om 3 olika anledingar till varför man gör som man gör i vissa situationer. Varför äter du den där kakan när du vet att du får ångest och när du har som mål att gå ner i vikt. Ja det är inte alltid så lätt. Jag ska berätta mer om det i ett annan inlägg. Nu va det drömmar jag skulle skriva om.

 

Utan drömmar så vore livet ganska tråkigt. Dock kan drömmar bestå av vad som helst, stora som små, det spelar ingen roll, det viktiga är att det ger dig den stimulansen som du behöver.

 

Jag har alltid varit en stor drömmare och jag har drömt stort, velat mycket och varit ganska så envis och bestämd. För många år sedan så tivilade jag mer på mig själv istället för att lägga energi på att verkligen uppfylla mina drömmar. När jag tänker efter idag så försöker jag att förstå hur det gick ihop. Du kan inte komma någonstans om du inte tror på dig själv. Du behöver inte va bäst, veta allt, ha hur mycket erfarenhet som helst men du MÅSTE tro på dig själv. Säger du till dig själv att du klarar av något så kommer du att göra det, om du bestämt dig och om du känner det hela vägen. Låt ingen annan säga till dig att dina drömmar är korkade.

 

Mitt ”lilla” problem är att jag vill göra så otroligt mycket, då gäller det att hitta en balans och att välja, för det går inte att göra allt. När jag valde att starta detta företaget tillsammans med min syster så såg jag framför mig exakt hur jag vill att det ska bli. Jag kan sätta mig ner på tåget, blunda och känna tacksamhet för att vi får chansen att göra detta, något som vi själva ser till och skapa. Kom ihåg att alltid känna tacksamhet, utan det är vi ganska förlorade..

 

Förra året genomförde jag ett triathlon med en vän från Göteborg, det va något jag länge drömt om, känns härligt att kunna bocka av en sak från listan och fylla på med en ny, som nu bytes ut mot tjejklassikern.

 

En annan dröm jag hade var att cykla mountainbike och downhill i Österrike, vi kom hem därifrån i lördags.. mer om det i ett annat inlägg;)

 

Vad har ni för drömmar?

 

Våren

  • Skrivet av Emma Sköld
  • 1 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *