Blogg

Du är här:

februari02

Dream & just Do it!

Ovan är namnet på kursen jag just påbörjat. Pamela Von Sabljar har idag startat kursen Dream & just Do it! över internet, så himla bra! Det betyder att alla i hela Sverige kan vara med på denna kursen! För mig är detta ett av de viktigaste områdena i livet och att lägga mycket tid på det är en självklarhet för mig, jag sitter och njuter av tillfällena då jag får chansen att lära mig något nytt om mig själv. Under 8 veckor ska vi träffas, 1,5 h varje söndag och underbara människor ska jag få chansen att lära känna genom kursen, utmaningar ska antas och en ännu större kärlek för livet ska blomstra. Jag är tacksam för att JAG väljer att lägga min tid på saker som ger mig glädje. Jag behöver inte göra det för någon annans skull, jag behöver inte ha en anledning till varför jag inte vill, utan jag gör ett medvetet val att välja lycka i mitt liv och det är inget som kommer av att sitta och vänta på det. Det är du som skapar både lyckan och ditt liv. Så börja nu, vänta inte till imorgon och tro att du en dag kommer att vakna upp som en annan människa som älskar livet, utan bli medveten och börja idag. Tro på dig själv, säg till dig själv varje dag att du duger som du är och tror ingen annan på dig så TRO PÅ DIG SJÄLV, för du är så bra precis så som du är!!

 

Och jag vill avsluta med att tacka Magnus för att han plastade in min fina downhill cykel halva denna dagen. Jag hjälpte till att hålla cykeln men han gjorde allt och han gjorde det GRYMT bra!! TACK TACK du är bäst!
Och Tack för att Fidde kom hit med sin fina nya cykel och lärde mig hur jag plockar av min framgaffel 😀

 

Vad är ni tacksamma för??

  • Skrivet av Emma Sköld
  • 6 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *