Blogg

Du är här:

februari25

Det är i utmaningen du växer

HEJ alla glada!! Solen lyser och jag har precis kommit hem från ett benpass på gymmet. Benen är de som jag måste jobba på mest, övriga muskelgrupper fortsätter att växa sakta men säkert och jag ökar i vikt på gymmet. Mina ben vill inte riktigt växa, skam den som ger sig!!=) Det får ta den tid det tar för till sist kommer det hända något.

 

Jag vet såklart att det även har mycket att göra med att jag kör så pass mycket kondition där jag använder mina ben i stort sätt hela tiden, men konditions träning är det bästa som finns. Att känna sig stark är obeskrivligt. Igår var jag på ett Indoor walking puls intervall pass och utmanade mig själv att endast andas genom näsan, det gick bra upp till 85% av maxpulsen, sen fick jag ta hjälp med munnen emellan åt. Men det var en cool känsla. Andningen är en stor utmaning för mig just nu, jag lägger mycket tid på att fokusera på den, andas rätt och bli mer medveten och få en större närvaro. Jag älskar att utvecklas på alla plan. Mindfullness är så stor utmaning för mig men SKAM DEN SOM GER SIG!! =)

 

Du vet väl att det är i utmaningar du växer? Att våga se dina rädslor och göra ett val där du tar dig igenom dessa, det är då du utvecklas och växer som person.
Modiga människor är också rädda men de tar sig igenom rädslorna. Välj att utmana dig själv så ofta du kan, varje dag, ta chanserna och njut av belöningen som kommer efteråt.

 

Tänk på att rädslor finns egentligen inte på riktigt, de är bara illusioner i ditt huvud. Som t.ex, min stora mardröm när jag var yngre var att prata inför folk, idag har jag börjat gilla det och utmanar mig själv inför mindre grupper. Men att prata inför stora grupper då? Var är egentligen skillnaden? Du har samma mun och vet exakt vad du ska säga? Det är en påhittad rädsla i mitt huvud och väljer jag inte att utmana mig själv så kommer jag ju aldrig att utvecklas och då kommer jag ju att skjuta undan många av mina drömmar?

 

Livet är för värdefullt för det, så ut och utmana er själva idag. Och vet ni vad? Jag känner inte er alla, men jag TROR på er alla. Jag tror att alla människor kan ta sig igenom sin rädsla och utvecklas, och jag tror att varje människa har så mycket att bidra med, så tvivla inte på er själva, kööör!! 🙂

KRAM PÅ ER! / Emma

  • Skrivet av Emma Sköld
  • 9 Tagg(ar)
  • 1 Kommentar(er)
Kommentarer
Härligt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *