Blogg

Du är här:

juli16

Den perfekta helgen och min träningsvecka

God morgon på er =)

 

Jag har varit lite frånvarande här nu i några dagar då jag har spenderat min lediga helg i Tylösand. Helgen har varit helt fantastisk och vi har träffat en massa roligt folk. Jag, Sanna och Matilda åkte upp till Tylösands camping i fredags för att helt enkelt njuta av livet =) Och njöt gjorde vi. Solen lyste med sin närvaro hela helgen så varje vaken timme spenderades utomhus (och det kan jag säg blev de flesta timmarna). Vi har solat, ätit gott, grillat, legat på stranden, festat, sjungit, skrattat, lärt Stockholmare skånska snapsvisor, dansat, träffat en massa folk och haft det helt underbart. Med mina tokingar kan det inte bli annat än tokigheter.

 

Helgen fortsatte i lyckans anda då mina brorsdöttrar med familj ÄNTLIGEN kom hem. Det var helt underbart att krama om alla igen. Mina flickor har blivit så stora och Minea är helt bedårande söt. I hela fyra veckor stannar de:D

 

Nu är jag äntligen människa igen efter att ha fått sova ut ordentligt. jag är inne på min andra träningsdag denna veckan. Igår blev det ett spin och gympass och idag körde jag ett egenriggat cirkelpass, blev bra slut i kroppen. I morgon står löpning på schemat och torsdagen bjuder på gym och indoor walking. Jag kör väldigt varierad träning som ni märker, både för att det är bra, jag gillar att variera mig och för att jag inte ska tröttna. Jag är inne i ett jäkligt bra träningsflow för tillfället och en träningsvecka ser ungefär ut så här för mig:

 

Dag 1: Tungt gym + kondition (t.ex. spinning, IW)

Dag 2: Crossfit/tabata/cirkel

Dag 3: Löpning (förut var det cykling när vi tränade inför Vättern, men nu är ju Lidingöloppet nästa mål)

Dag 4: Tungt gym + kondition (t.ex. spinning, IW)

Dag 5: Tungt gym + någon form av kondition

Dag 6: Varierar. Kanske någon form av uthållighetsträning – skivstång. Eller blir det ett löppass till i form av intervaller.

 

Dagarna varierar självklart och det är inte varje vecka jag hinner träna så här mycket, men jag vill försöka. Tre gympass, ett uthållighetspass och ett löppass är det viktiga 🙂 Ibland hinner jag även med någon power walk.

 

Hur tränar ni?

 

Nu ska jag äta lite mellanmål och baka ooppsis som jag ska ha till frukost i veckan. Därefter ska jag möta upp mamma, pappa och barnen med familj. Matte, min bror från USA fyller år idag – HURRA HURRA. Så ska äta lunch ihop i stan innan jag ska jobba några timmar ikväll.

 

Kram och ha en fantastisk dag!

 

SAM_1162

 

 

  • Skrivet av Evelina Sköld
  • 7 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *