Blogg

Du är här:

juli29

Blandad kompott

Hej alla gladisar!

 

Idag har jag inte riktigt bestämt vad jag ska skriva om. Det kan väl va trevligt med ett spontant inlägg, då vet man aldrig vad som väntar. Man låter liksom fingrarna gå av sig själv samtidigt som man försöker tänka ut vad man ska skriva, svårt att hänga med ibland:) Jag är inne på min andra semestervecka och jag njuter, jag umgås mycket med min familj då halva åker hem till USA igen om 2 veckor.

 

Det har hänt något i stort sätt varje dag. Egentligen lite för lite för att jag ska få tillräckligt med dopamin men istället försöker jag välja att se det ur andra ögon. Jag uppskattar tiden och försöker leva i nuet. Jag valde att inte boka in för mycket på min semester då min bror med familj är hemma.

 

IMG-20130728-WA0001

 

I lördags var vi och cyklade på Vallåsen och min bror Jimmy var med och testade. Det regnade hela dagen vilket gjorde det lite svårare men det gick galant, inga vurpor. Men vurpor av killarna som far ner som galningar blev där en del av. Denna gången missade jag nog alla. Sist jag var där såg jag alla trilla ganska så ordentligt, lite läskigt då man inte vet hur det går men dem hoppar upp på 2 sekunder för att dubbelchecka att alla ben sitter kvar, haha. Jag kör lite lugnare men om några år kanske jag kan hålla samma hastighet, den som lever får se:D

 

När jag loggade in på min mejl igår såg jag att vi hade fått en del nya kommentarer och jag blev så otroligt glad. Det va några stycken som hade skrivit att de blev inspirerade av det vi skrev och tyckte att vi hade något att säga. Det gör mig otroligt glad. Jag har aldrig varit speciellt bra på att skriva. Att få ut det man vill säga kan ibland vara ganska så knepigt. Det är en sak att tänka ut hur något ska se ut och att verkligen få det så. Men dem gångerna jag lyckas och får respons på det gör mig väldigt glad och tacksam. Då vill jag absolut fortsätta skriva.

 

Människor är väldigt intressanta. Det finns inte en annan som är en annan lik. Eller lika är vi varandra men inte så pass lika att du inte kan hitta något nytt i varje människa. För några år sedan gillade jag inte att träffa nya människor. Jag tyckte det va lite jobbigt och jag ville umgås med mina vänner. Idag är jag nog en helt annan människa, idag älskar jag att träffa nya människor. Det är spännande och du får ständigt chansen till utveckling. Du hittar saker hos andra människor som utvecklar dig själv. Du har också en chans att välja vilka människor du verkligen vill lägga din tid och energi på. Du kan välja bort de som jämnt och ständigt tar din energi, de som aldrig ger något tillbaka, de som du kanske umgåtts med innan för att du inte haft så många. Va öppen och se möjligheter. Nya möjligheter öppnas varje dag, det är bara att se de och ta de. Människor träffar du på varje dag.

 

Jag ska skriva ett inlägg om tur och otur sedan. Det är lite spännande då vissa människor verkligen tror att vissa är födda med tur och andra med otur. Det tycker jag är lite komiskt då jag tror att vi skapar vår egna tur eller otur. Det är väl helt underbart att vi kan välja. Som att välja att leva i lycka eller olycka. Jag älskar att vi kan välja det själva och jag vill hjälpa folk som inte vet om att de kan välja själva.

 

Nu är det dags och sluta. Jag ska sitta med mitt spinningpass ett litet tag till och sedan får vi se vad dagen bjuder på.

 

Kramar på er!

 

  • Skrivet av Emma Sköld
  • 5 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *