Blogg

Du är här:

juli03

A day off – på Bakken :D

God middag onsdag =) Höll på att skriva god morgon för förmiddagen har bara sprungit iväg. Vilket humör vaknade ni på idag? Jag vaknade med ett leende på läpparna efter att ha sovit heela natten, så skönt! Igår var jag ledig från jobbet och Emma tog en flexdag från sitt så vi hade planerat en tur till Bakken i Danmark:D Innan vi begav oss hann vi med ett gött gympass på Friskis där vi båda tränar och är instruktörer.

 

En underbar dag med, äntligen, underbart sommarväder. Det är inte de häftigaste åkattraktionerna om man jämför med Six Flags som vi var på i USA, haha, men vi hade ändå himla skoj. Sprang runt och åkte de flesta, några om och om igen, åt gott och njöt av vädret. Bakken är väldigt trevligt även om man inte tänkt att åka en massa. Men jag och syrran gillar fart, spänning och äventyr och den dagen mitt barnasinne försvinner heter jag inte längre Evelina;)

 

Förutom med gott humör vaknade jag med massa energi i kroppen. Igår slank det ner lite extra gott, eftersom vi kände för det. Vi är inte mer än mänskliga och kan även falla för frestelser;) Så med alla extra kolhydrater studsade jag runt i löpspåret, haha. Det gick faktiskt oerhört bra, sprang 6 km på 33 min vilket jag är väldigt nöjd med. Sprang till Friskis och avslutade med ett axel och benpass, GÖTT! Nu är jag taggad för denna dagen!! Ska strax bli upphämtad av en kollega, vi ska köra ut till bror och Linda, hälsa på bebben och äta lunch.. Därefter blir det jobb några timmar, ahh, skön sommar;)

 

Lite bilder från gårdagen.

 

SAM_1098

SAM_1101

SAM_1109

SAM_1115

SAM_1118

SAM_1127

SAM_1114

  • Skrivet av Evelina Sköld
  • 6 Tagg(ar)
  • 0 Kommentar(er)
Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *